2821
2789
عنوان

یعنی مریض شدم؟

213 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها خوبید؟ من بینی و صدام گرفته . گلومم یه جوری شده . دیشبم تب و لرز ولی الان خوبم . وای نگید مریض شدم نمیخوام برم دکتر.

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مریص شدی دیگه منم روز دوممه دیروز مث تو بودم غروب ب بعد هی حالم بد تر شد تا الان

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

باید بری دکتر تااززه آمپولم بزنییی

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
دیگه مریض شدی باید بری دکتر اینکه خودت نمیخوای قبول کنی که مریض شدی یه بحث جداس😂

سنگین بود:/

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
باید بری دکتر تااززه آمپولم بزنییی

اسم امپولو نیار !

دیگه مریض شدی باید بری دکتر اینکه خودت نمیخوای قبول کنی که مریض شدی یه بحث جداس😂

مقاومت فایده ای نداره تسلیم شو 😹😹

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
مریص شدی دیگه منم روز دوممه دیروز مث تو بودم غروب ب بعد هی حالم بد تر شد تا الان

عهههه

برو دعا کن انفولانزا نباشه

نیست نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز