2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من یک ماه سرفه میکردم خشک ولی اگه باردار نیستی داروی قلب نمیخوری یکم زنجفیل تازه رنده کن ابشو بگیر بریز یک قاشق اب زنجفیل و یک قاشق عسل و یک لیوان اب جوش قاطی کن بخور خیلی خوبه ولی روزی یک بار 

عزیزم من یک ماه سرفه میکردم خشک ولی اگه باردار نیستی داروی قلب نمیخوری یکم زنجفیل تازه رنده کن ابشو ...

نه عزیزم من مجردم عسل و آب لیمو هم خوردم خوب نشدم حتی غذاهای سرد رو حذف کردم فقط گرمی میخورم 

آویشن با آبجوش و عسل و لیمو ترش روزی 3 فنجان البته سرفه هات اگه از سرما خوردگی باشه اگه آلرژی داری ر ...

آره سرما خوردگی داشتم ولی خوب شدم فقط سرفه هام مونده ولی سرفه هام زیاد شدید نیست

نه عزیزم من مجردم عسل و آب لیمو هم خوردم خوب نشدم حتی غذاهای سرد رو حذف کردم فقط گرمی میخورم 

اینو یه خانم بهم گفت که دو ماه سرف و خلط شدید شینه داشت فقط این نجاتش داد اینم بگم تو نت واسه درمان انفولانزا هم نوشته پس حتما مفیده

آره سرما خوردگی داشتم ولی خوب شدم فقط سرفه هام مونده ولی سرفه هام زیاد شدید نیست

من شبا تا صبح سرفه میکردم که یه بار مزه خون داد دیدم سقف گلوم خشک شده و مویرگ پاره شده مامانم عسل و لیمو و چهر تخمه و شیر و نشاسته همه چی داده بنده خدا و من اینطوری سرفه میکردم ویروسا مقاوم شدن حالا اینو امتحان کن ولی حواست باشه زنجفیل ابشو فقط یک قاشق بریز اگه حساسیت بهش نداری