سخت نگیر و کار دست خودت نده لطفا کارای منو مادرشوهرم کرد قبل و بعده زایمان ولی اگه نمیکردم روزای اخر یکیو میاوردم همه جارو نظافت کنه خودم وایمیستادم بالا سرش نمی ارزه واسه کار خونه یه بلایی سرخودت بیاریو در به در دکتر باشی بعدش
وای منم هی تو فکره کارای خونمم پرده رو انداختم لباسشویی دارم میشورم بزرگه رو هم میدم بیرون اتوشویی فرشاام که الان نمیشه شست واسه عید میدم آخر سری هم گردگیری و تمیزی کلی
بله، همه خونه رو، زیر و رو البته یه خانمی اومد انجام داد چون فقط دو هفته داشتم تا زایمان و امتحان هم داشتم
همه رویه رختخواب ها رو هم عوض کردم همه پتوها رو شستم، مبلها و فرشها، همه جا رو، بعدشم ساکم رو بستم
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
منم میخوام با مامانم کارامو کنم البته واسه دیوار پاک کردن و این کارا میخوام کارگر بگیرم ولی واسه کمدو کابینتا و این چیزا دوس دارم با سلیقه خودم باشه خونمونم خیلی بزرگه یه بچه سه ساله هم دارم فکر کنم خیلی زمان ببره تا تمیز کنم