2777
2789

اگه دیابت نداری بستنی سنتی و آجیل خام

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان زوده عزیزم.الان نی نی داره اعضا بدنش کامل میشه وزن گیریش مهم نیست.ان شالله ماه اخر پروتئین و لبنیات و سبزی و میوه باید خوب بخوری

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

بچه ای که با شیرینی میخای چاق کنی بدرد نمیخوره باید استخون بندیش و خودشو قوی و درشت کنی ک با مصرف پروتوئین وشیر میتونی و بچه اخر ماه ۶ شروع به وزن گرفتن میکنه قبلش فقط درحاله تشکیل اندام های درونیشه وتا ۳۱ هفته نیازنیست کارخاصی بکنی وقتی سونوی وزن جنینو رفتی زیر ۱ کیلو بود خودشون بهت میگن چی بخوری ک بچه وزن بگیره قبلش الکی خودتو چاق نکن و ازطرفی وزن گرفتن تو ربطی به بچه نداره من هفته ۳۲ هستم ولی کلا ۴ کیلو اضاف کردم اونم بخاطر اینکه یه مدت قندو شیرینی زیاد مصرف کردم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

ببین گلم پسر من با وزن 4 کیلو دنیا اومد اما من کارهایی کردم که کلا بیخیال هیکلم شدم.من به شدت لاغر بودم وزن قبل بارداری 49 کیلو و ماه اخر بارداری 73 شدم اما کل شکمم ترک های وحشتناکی خورد اگر بدنت برات مهم نیست کارهایی که میگم رو انجام بده تا جنینت تپل بشه.

روزی دو لیوان بزرگ صبح و شب شیر محلی چرب همراه دوتا خرما.صبحانه سرشیر محلی و گاهی کره بخور.حتما روزی یه وعده برنج رو بخور و رو برنجت اب گوشت گوسفند یا بره پخته بریز.گوشت گوسفند رو اب پز کن بریز رو برنج کته با اب گوشت برنج رو خیس کن و بخور. کباب بره با عدس پلو بخور.اب گوشت و هندوانه و انواع میوه جات رو هرروز بخور برای رفع یبوست هم خوبه.بستنی هفته ای سه عدد پاستوریزه بخور.خامه قنادی در حد تعادل بخور. خامه صبحانه در حد تعادل بخور.تخم مرغ محلی نیمرو کن با کره بخور.انبه هم بخور که خیلی رو رشد جنین تاثیر میزاره .اینکارهارو بکنی ان شاءالله یه بچه فوق العاده تپل دنیا میاری.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
پودر لیدی میل بخر بخور.از ماه هشتم

زنداییم تا میتونست لیدی میل خورد اما بچه 2500 دنیا اومد. با غذا جنین وزن میگیره لیدی میل چندان تاثیری رو وزن نداره

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ماه ۸ و ۹ مهمه وزن نینی  اون موقع اگه کم باشه دکی خودش پودر و... میده  کباب و بستنی هم خ ...

خدايا اصن نميدونم چكار كنم اشتهام برا غذا واقعا كمه 

ميترسم اخراشم اينطور باشم

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

چندتا نکته بهت بگم عزیزم

اول اینکه الان وزنش مهم نیست ماه های اخر مهم میشه

دوم اینکه تپلی نباشه زایمانت راحت تره همینکه نرمال باشه کافیه چون مهم تر از اون وزن گیری بعد به دنیا اومدنشون هست

سوم اینکه سعی نکن خودت چاق بشی فکر نکن هرچی خودت اضافه کنی بچت هم چاق میشه 

بستنی کباب انبه ماست مغریجات دلستر خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زنداییم تا میتونست لیدی میل خورد اما بچه 2500 دنیا اومد. با غذا جنین وزن میگیره لیدی میل چندان تاثیر ...

من اشتهام خوب بود همه چی میخوردم ی قوطی لیدی میل هم خوردم.بدون غذا خوردن که صددرصد جواب نمیده