2821
2789
عنوان

شپش گرفتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 37 پست

منم هیچ کس نبود رشکا رو از موهام جدا کنه من موهام خیلی پر و بلند بود خداروشکر انقد مراعات کردم که از بین رفتن درمانش فقط حمام و حمام و حمام و شونه کشیدن مرتبه

یکماه هر روز رفتم حموم نرم کننده لطیفه به موهام میزدم و با شونه ضد شپش چندین بار شونه میکردم قبل آبکشی هم سرکه سیب مریختم رو موهام یا گاهی وقتی شونه میکردم آغشته به سرکه میکردم و شونه میکشیدم چند روز یکبار هم موهامو آغشته به روغن زیتون میکردم و چندین ساعت میپوشوندم بعد حمام و دوباره تکرار همون کارا

آخر ماه هم موهامو رنگ گزاشتم تقریبا به دو هفته نکشید که ریشه کن شدن ولی من تا یکماه ادامه دادم

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

همه ی این حرفا الکیه رنگ از بین نمیره و دکلره و فلان و سس و.... 

فقط فقط اونی که من گفتم. رنگ مو هم تخم و رشک از بین میبره هم خودشو... ربطی به دکلره نداره. رنگ شیمیایی قوی که وقتی نیم ساعت رو کلت میمونه همه شون از بین میبره. 

منه بدبخت چندین سال بود داشتم با خواهرم وقتی مجرد بودیم. هر کاری فکر شو بکنی کردیم.

سس مایونز.... نفت.... شامپو شپش... تاید.... سوسک کش.... 

حتی یبار با ماشین کچل کردیم کلا.... 

ولی 6 سال بود ولمون نمی‌کرد. کابوسم بود بخدا... همش احساس می‌کردم تا روزی که زندم با منه.... تا اینکه فهمیدم رنگ کنیم جفت مون و قبل رنگ همه جا رو با اسپری شپش بزنیم. خداشکر الان چند ساله نداریم تموم شد 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اتو مو داری در هفته چند بار موهاتو اتو کشی کن یا سشوار کن 

موهاتم در طول روز تو خونه شونه نکن یا برو تراس یا تو حمام که بعدش بشوری برسی هم که استفاده میکنی قبل هر بار مصرف بنداز تو آب داغ که دوباره تخم یا رشکی بهش نمونه و برگرده بین موهات

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
مرسی از توضیح کاملتتتت

هرکاری بکنی به جز اونی که گفتن فقط وقت تلف کردنه... بعد لامصب ها مقاوم میشن. شپش ماده بدون نیاز به جفت نر خودش‌ روزی 400 تا بیشتر تخم میذاره. روی زمین و هرجایی خارج از مو باشه فقط 3 روز میتونه زنده بمونه. اگه شرایطی یا جاشو داشته باشه که بعد رنگ مو خونه نری تا 4 روز. وقتی برگردی تو خونه یا شال و روسری اگه باشه مرده. 

کشتن خود شپش خیلی آسونه. با همین شامپو شپش ها هم از بین میره و میریزه ولی اون رشک لامصب و تخم هاشون فقط تو دمای بالای 50 درجه از بین میره یا رنگ مو

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
رنگ و دکلره هیچ تاثیری نداره، خود شپش رو میکشه ولی رشک رو نه خیلی جون سختن

عزیزم منو مامانمو آبجیم چند سال بود داشتیم. حتی میگم کچل کردیم. هر دارو گیاهی و شیمیایی هرکاری هرکی میگفت کردیم. اما فقط فقط فقط بعذ از رنگ کردن تموم شد. یه شبه ریشه کن شد از زندگی مون. امکان نداره با رنگ مو از بین نره. 

اگه کسی بعد رنگ مو ببینه باز داره حتما حتما از جایی رفته تو سرش. چون اینا احتیاجی به جفت گیری ندارن و ماده تنهایی میتونه حتی 1000 تا در روز تخم بذاره. 

حتما کسی که رنگ کرده... قبل رنگ کردنش تمام ملافه و شال و روسری و جاهایی که سرش باهاش در تماس بوده حتی فرش خونه خوب اسپری یا سم پاشی نکرده... دوباره کافیه یه روسری بندازه سرش یا تو رخت خواب باشه. دوباره شروع میشه. 

عزیزم منو مامانمو آبجیم چند سال بود داشتیم. حتی میگم کچل کردیم. هر دارو گیاهی و شیمیایی هرکاری هرکی ...

من هم داشتم با رنگ و دکلره نرفت که نرفت، همون موقع هم که اومدم خونه رشکا تو سرم بود، تو نت هم دیدم فهمیدم رشک با اینا نمیمیره، ولی وقتی دونه دونه درآوردم و سرکه زدم با اینکه هیچی رو نشستم از بین رفت، اصلا خود شپش خارج از بدن چند ساعت بیشتر زنده نمیمونه که بخواد بعد رنگ سریع برگرده تو سر، این تجربه من بود اون هم تو دو بار شپش گرفتن

من هم داشتم با رنگ و دکلره نرفت که نرفت، همون موقع هم که اومدم خونه رشکا تو سرم بود، تو نت هم دیدم ف ...

خود شپش 3 روز زنده میمونه بیرون مو نه چند ساعت.

منو مامان مو آبجیم که حدود 6 سال عینه بدبخت ها شپش داشتیم و اون همه مقاوم شده بودن بعد زنگ کردن درجا همه شون حتی رشک هم سوخت رفت. نمیدونم برای شما چی بوده که از بین نرفته. 

ماهم هر روز خدا با سرکه شونه کردن.... مایونز کشیدن و اتو مو حنا گذاشتن و..... همه چی کارمون بود.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز