2821
2789
عنوان

شپش گرفتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 37 پست

عزیزم اصلا نگران نباش منم چند وقت پیش درگیرش بودم موهامم خیلی بلند بود اول اینکه استرس نداشته باش و انقد که میگن ریشه کن کردنشون سخت نیست 

کارایی که من سه هفته انجام دادم رو بهت میگم تو هم انجام بده

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

رشک رو فقط باید یکی با دست یکی برات دربیاره هیچی از بین نمیبردشون اگه درنیاری دوباره رشت میکنن بگو یکی بشینه دونه دونه برات دربیاره

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین رشکا به راحتی نمیره، یا بده یکی برات دونه دونه دربیاره، یا خودت از ریشه اتو مو بکش که رشکا هم بمیرن، به جای محلول هم هر روز سرکه بزن با روسری ببند یکی دو ساعت بذار بمونه

من روزی که فهمیدم شپش گرفتم چند ساعت گریه کردم متاسفانه اصلا ربطی هم به تمیزی نداره دخترم مهد میرفت و از اونجا گرفت

چند روز یکبار سس مایونز بزن به موهات اگه شب بزنی تا صبح خیلی بهتره چون باعث خفه شدنشون میشه هر روز برو حمام و اگه میتونی روزی چند بار 

شونه ضد شپش بگیر تا میتونی شونه کن موهاتو البته تو حمام

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

فقط فقط فقط موهاتو رنگ کن ریشه کن میشه میره. ولیییییییی حتما قبلش تمام جاهایی که قبلا سر تو میذاشتی مثل رخت خواب و ملافه. لباس ها شال و روسری. روی مبل. برس و شونت. هرجا قبلا سرت باهاش در تماس بوده. 

اگه پارچه ای هستن مثل شال و روسری و ملافه بنداز تو ماشین با دمای آب خیلی بالا بشور. 

بعد برو از داروخانه بگو اسپری شپش میخوام. اسپری برای از بین بردن شون رو همه جا غیر سر هست. 

همه جارو هم اون لباس هایی که شستی هم روی مبل و رخت خواب و هرجا سر تو میذاشتی. تمام شو خوووب اسپری کن حسابی.

به محض اسپری کردن از خونه برو بیرون و موهاتو رنگ کن برگرد. یه وقت نشه هم اسپری بزنی هم بمونی چند روز دیگه بری رنگ کنی دوباره کاری بشه ها. 

هرکس هم باهات در تماس مثل شوهر و بچه ها اوناهم یا رنگ کنن یا شامپو شو بزنن 

اسپری هم چند تا باید بگیری کم نیاد. غیر این کاری که گفتم هر کار دیگه ای کنی نه تنها از بین نمیرن بلکه مقاوم تر میشن. 

اگه بتونی کش و سنجاق و گلسر و برس هاتم بریزی دور خیلی بهتره

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

عزیزم اینی که میگم انجام بده به یه هفته م نميکشه ریشه کن میشه ، هرروز دو سه بار موهاتو کامل با روغن زيتون چرب کن بعد با شونه ی مخصوص شپش یا شونه ی خیلی ریز اگه داشته باشی که رشک داخلش گیر کنه باهاش شونه کن ، بعد از حموم با سشوار حرارت بالا موهاتو از ریشه خشک کن ، در عرض یک هفته میبینی که اثری ازش نمونده

فقط فقط فقط موهاتو رنگ کن ریشه کن میشه میره. ولیییییییی حتما قبلش تمام جاهایی که قبلا سر تو میذاشتی ...

رنگ و دکلره هیچ تاثیری نداره، خود شپش رو میکشه ولی رشک رو نه خیلی جون سختن