2777
2789
عنوان

ویروس و پسرم

241 بازدید | 37 پست

توروخدا راه حا دارید بگید پسرم تقریبا از س شنبه اسهال اسفراق

هیچ جوره خوب نمیشه

بیمارستان بردم بستریش نکردن فقط سرم زدن

متخصص هم بردم دارو داده خوب نمیشه ک نمیشه

بمیرم براش کلا بیحاله و کلی لاغر شده

چیکار کنم

و خدایی که به شدت کافیست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما دوره داره 

اِنقَد بچرو اَز اين دكتر به اون دكتر نبريد 

داروهاي يه دكترو كامل مصرف كنيد 

تا ده روز طول ميكشه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

امپول تهوع زدن براش؟به پسرمنم دوتا امپول زدن خوب شد استفراغش

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
اخه تب هم داره میترسم گرمیجات خودم بخورم خودشم هشت ماهس غیر از شیر من هیچی نمیخوره ک اونم میاره بال ...

تبشو كنترل كن 

با دكترش مشورت كن 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
اخه تب هم داره میترسم گرمیجات خودم بخورم خودشم هشت ماهس غیر از شیر من هیچی نمیخوره ک اونم میاره بال ...

شیاف بزن پاشویه کن مرتب . لباس فقط یه پیراهن بکن تنش با پوشک باشه شلوار نکن پاش . دوتا حوله نمدارکن بزار رو پیشونی یکی هم بزار رو پاهاش وقتی تب داره .محیط گرم نباشه

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
ببرسرم بزنه باز امپول تهوع بگووو تو سرمش بزنننن . من دوتا بچه هام از سه شنبه هفته گذشته درگیرن ‌. هر ...

طفلکو ابکش کردن بردم سرم وصل کردن ب دست راستش سرم نرفت ب پای راستش زدن نرفت بعد زدن دست چپش بازم نرفت اخرش زدن پای چپش رفت بمیرم براش

و خدایی که به شدت کافیست....
طفلکو ابکش کردن بردم سرم وصل کردن ب دست راستش سرم نرفت ب پای راستش زدن نرفت بعد زدن دست چپش بازم نرف ...

چاره چیه بخدا منم الان یه هفته س درگیر دکترام فقط دعا میکنم خوب بشن  همه بچه ها .

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊