آنیییییس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 672 عنوان ویروس و پسرم 241 بازدید | 37 پست توروخدا راه حا دارید بگید پسرم تقریبا از س شنبه اسهال اسفراقهیچ جوره خوب نمیشهبیمارستان بردم بستریش نکردن فقط سرم زدنمتخصص هم بردم دارو داده خوب نمیشه ک نمیشهبمیرم براش کلا بیحاله و کلی لاغر شدهچیکار کنم و خدایی که به شدت کافیست.... 1398/09/11 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاساندان7 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 5397 اگه منظورت ویروس آنفولانزاس توی رادیو گفت گرمیجات فقط بخورید.
سیندخت_بانووو عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 7729 ببرسرم بزنه باز امپول تهوع بگووو تو سرمش بزنننن . من دوتا بچه هام از سه شنبه هفته گذشته درگیرن . هرکدوم چهار بار بردم دکتر 😔😔😔 درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
آنیییییس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 672 اخه تب هم داره میترسم گرمیجات خودم بخورمخودشم هشت ماهس غیر از شیر من هیچی نمیخوره ک اونم میاره بالا و خدایی که به شدت کافیست....
mojansaadati عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2513 خانما دوره داره اِنقَد بچرو اَز اين دكتر به اون دكتر نبريد داروهاي يه دكترو كامل مصرف كنيد تا ده روز طول ميكشه زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد
نیکووووو۶۲ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2012 امپول تهوع زدن براش؟به پسرمنم دوتا امپول زدن خوب شد استفراغش آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
ترنممممممم عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 4583 چه بلاهایی اخه چرا.چقدرررویروس چرا امسال اینجوری شده میترسم ازخونه دربیام.انفولانزا.اسهال استفراغ .😟😟😟😟
mojansaadati عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2513 اخه تب هم داره میترسم گرمیجات خودم بخورم خودشم هشت ماهس غیر از شیر من هیچی نمیخوره ک اونم میاره بال ... تبشو كنترل كن با دكترش مشورت كن زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد
سیندخت_بانووو عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 7729 اخه تب هم داره میترسم گرمیجات خودم بخورم خودشم هشت ماهس غیر از شیر من هیچی نمیخوره ک اونم میاره بال ... شیاف بزن پاشویه کن مرتب . لباس فقط یه پیراهن بکن تنش با پوشک باشه شلوار نکن پاش . دوتا حوله نمدارکن بزار رو پیشونی یکی هم بزار رو پاهاش وقتی تب داره .محیط گرم نباشه درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
آنیییییس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 672 ببرسرم بزنه باز امپول تهوع بگووو تو سرمش بزنننن . من دوتا بچه هام از سه شنبه هفته گذشته درگیرن . هر ... طفلکو ابکش کردن بردم سرم وصل کردن ب دست راستش سرم نرفت ب پای راستش زدن نرفت بعد زدن دست چپش بازم نرفت اخرش زدن پای چپش رفت بمیرم براش و خدایی که به شدت کافیست....
ترنممممممم عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 4583 دمیترون.واسه تهوع هست.دیسکلومین اگه دل درددلره بده.مترومکس هم خوبه اینارو دکتر واسه پسرم داده بود
آنیییییس مدیر استارتر عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 672 او ار اس بده و پودر لاكتيوا و پودر الكتروليت او ار اس دارم بهش میدماین یکیا برا اسهاله یا برا چیه و خدایی که به شدت کافیست....
سلاله909 عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 4225 او ار اس دارم بهش میدم این یکیا برا اسهاله یا برا چیه براي اسهاله
سیندخت_بانووو عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 7729 طفلکو ابکش کردن بردم سرم وصل کردن ب دست راستش سرم نرفت ب پای راستش زدن نرفت بعد زدن دست چپش بازم نرف ... چاره چیه بخدا منم الان یه هفته س درگیر دکترام فقط دعا میکنم خوب بشن همه بچه ها . درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊