2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر كار ميكنم نماز بخونم نميتونم 

دلم ميخواد بخونم 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
خب از زندگيت راضي هستي؟

زندگي عادي دارم مثل اكثريت مردم 

تقريبا راضي ام خب يه مسايلي و مشكلاتي هم هست اما فكر ميكنم خيلي كمتر از زندگي بقيه است مشكلاتم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من دو شدم ن نمازی ن قرآنی فقط دارم بهش گلایه میکنم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
زندگي عادي دارم مثل اكثريت مردم  تقريبا راضي ام خب يه مسايلي و مشكلاتي هم هست اما فكر ميكنم خي ...

ميدونيد وجود خدا تو زندگي ادم خيلي اميد ميده ولي امان از روزي كه اينقدر ازش بخواي كه جونت دربياد و اخرش سرگردون بموني و بهت چيزيو كه ميخواي نده البته هنوزم اميد دارم ولي دلم گرفته ازش چطور ادمايي كه خدا تو زندگيشون كمرنگه زودتر مشكلاتشون حل ميشه اما من كه ٥ ساله التماسش ميكنم نه..