2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان ۶ماهم تموم شده موقع رابطه درد دارم دکترم گفته کمترش کن،شوهرمم هاته نمیتونم نزدیکش بشم   ...

واجب نیست تو بکنه.فکرکنین دوران عقدهستین.منم دل دردی بودم.هیچ کاری نمیکردیم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
پس شوهرت چیکار میکرد😁😁

تو مجردي چي كار ميكردن 

به خدا اِنقَد زن و شوهر ديدم تا حالا رابطه نداشتن چه قدرم همو دوست داشتن و خوشبخت بودن 

حساس نباش اگه مردا برا همسرشون ارزش قائل باشن كاري نميكنن 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

به یاد دوران عقد عشق بازی کنین😅❤

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

من سر اولی مشکلی نداشتم رابطه داشتیم ولی برای دختر از همون لحظه که فهمیدم باردارم دکتر ممنوع کرد چون طول سرویکس کم بود و جفت پایین بعد زایمانم تا سه ماه آلوده بودم و خونریزی و اصلاا وقتش نمیشد 

فک کن حدود یه سال نترس سرد نمیشن مردا تو دوران شیر دهی هم کمه بعدش خوب میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من مجردم

اما خب نزدیکی نمیشه انجام داد 

ارضا شدن که میشه انجام داد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اگه مشکلی داشته باشه دکتر از کی میگه؟؟

همون اول دکتر میگه نزدیکی نداشته باش تا جای بچه سفت بشه.معمولا پنج ماهگی.بعدشم بستگی به شرایطت داره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

شوهرمن که شش ماه رابطه نداشتیم دوماهم خون ریزی داشتم.الان یکم سردشده انگارخودش که میگه نه ولی مثل قبل نیس

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت