2777
2789

اینجور که نوشتی خواهر فکر کردم فحش دادی

آره من گرفتم تب و لرز شدید حتی اط شدت تب و افت فشار بیهوش شدم اما الان خدا رو شکر خوبم تبم حدود ۴یا ۵ روز طول کشید ولی بیحالی و سستی بدنم یکی دو هفته که خب اونم قطعا از ضعف بدنم بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور که نوشتی خواهر فکر کردم فحش دادی آره من گرفتم تب و لرز شدید حتی اط شدت تب و افت فشا ...

من بدنم بی حال یعنی دارم آنفولانزا میگیرم 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 
من بدنم بی حال یعنی دارم آنفولانزا میگیرم 

نه عزیزم من شروعش با تب بود هیچ چیز دیگه ای نبود بعد از تب علائم بدن درد و التهاب گلو و بی حسی داشتم

این بیحسی ممکن بخاطر آلودگی هوا باشه شیر بخور یا مرکبات 

چای و زنجبیل و لیمو و عسل برای جلوگیری خیلی خوبه در ضمن تو خونه پیاز بزار جاهای مختلف که خدای نکرده نگیرین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم