2777
2789
عنوان

بچم لگد نمیزنه!

1058 بازدید | 29 پست

سلام.من تازه رفتم توهفته ی 17بارداری.هفته پیش برای اولین بار سمت چپم لگد زدن بچمو حس کردم اونم چندتا پشت هم.اما از اون روز تا الان دیگه لگد نزده.چیزای شیرین زیاد خوردم .اما بی فایده بود.دلیل خاصی داره ایا؟ و اینکه انقد زود شروع کرده به لگد زدن ربطی به جنسیتش داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید موقعیتش رو تو رحم تغییر داده پوزیشنش طوری شده که شما حرکاتش رو متوجه نمیشی. الان برای اینکه هر روز متوجه بشی خیلی زوده

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

تو آنومالی نگفت جنسیت تو ؟؟ به من گفت 80 درصدشو 24 آذر دوباره باید برم غربالگری دوم البته دکترم گفت غربالگری دوم فقط آزمایش هست که 13 آذر میرم به امید خدا اینم برای ظاهرش گفته برو سونو لب شکری و ....

آخی عزیزم به قول حبیب ليسانسه ها موهای تنم سیخ شد یاد تکون خوردن دختر خودم افتادم نگران نبااش هنوز اونقدر بزرگ نشده که لگدهاش رو مرتب احساس کنی اون تکون میخوره ولی شما حس نمیکنی سن حاملگی که بالا بره حسش میکنی خدا حفظش کنه براتون

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
تو آنومالی نگفت جنسیت تو ؟؟ به من گفت 80 درصدشو 24 آذر دوباره باید برم غربالگری دوم البته دکترم گفت ...

نه ابجی من هنوز نوبت سونوم نشده اخر آدر نوبت دادن بهم.چرا غربالگری دوم نوشتن برات؟مگه عدد ان تی نرمال نبوده؟

آخی عزیزم به قول حبیب ليسانسه ها موهای تنم سیخ شد یاد تکون خوردن دختر خودم افتادم نگران نبااش هنوز ا ...

قربونت برم ممنونم اجی.اخه دختر اولم دیر به لگد زدن افتاد گمونم 6ماهم بود.اما وقتیم به لگد زدن افتاد دیگه هر روز تکون میخورد.بخاطر همین سره این یکی نگران شدم یه ذره