2777
2789
عنوان

تفکیک جنسیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 59 پست
فکر نکنم جنسیت من روی جواب این سوال تاثیری داشته باشه . مگه سوال شخصی پرسیدم ؟! دلیل مخالفت تون چیه ...

جنسیتت مهم نیست دروغت مهمه و دقیقا همون دروغه که شما رو به همچین نظراتی می رسونه دروغ به خودتون و اجتماع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو جنس جامعه رو تا کی میشه از هم دور نگه داشت?  شاید بهتر باشه اصلا دخترا رو زنده بگور کنیم 😊 ...

من گفتم که چرا باید این مواجهه تو دانشگاه که جای بسیار مهمی هست صورت بگیره ؟!؟ دلیل مخالفان تفکیک چیه ؟ وگرنه که اگر از سنین کمتر این کار صورت میگرفت که هیچ اشکالی نداشت

حرفم اینه دانشگاه بدترین جاییه که میشد برای این کار انتخاب کرد 

شما مگه میری دانشگاه ک عشق و حال کنی

هدف از عشق و حالو چی معنی میکنی

ن اینکه دانشگاهای ما مث دیسکو میمونه

😒😒😒😒😒😒

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
شما تو جهالت خودت بمون سعی در خوروندن عقایدت ب دیگران نداشته باش فقط تفکیک جنسیتی همین الانشم تو مق ...

معذرت میخوام ، شاید بنده دارم اشتباه میکنم 

فقط خواستم بدونم اشکال این تفکیک چیه. چیه از نظر مخالفاش

من گفتم که چرا باید این مواجهه تو دانشگاه که جای بسیار مهمی هست صورت بگیره ؟!؟ دلیل مخالفان تفکیک چی ...

نظر من اگاهی و اموزش از سنین پایین و جدا نکردنشو هست بعد که وارد دانشگاه میشن اختلاطش مهم نیس دیگه همون جور که تو محیط کار هست همونجور که تو جامعه هست اگه از قبل این قضیه حل بشه مختلط بودن دانشگاه واسه دختر و پسر جای  هیجانی وعقده کشایی  نمیشه بلکه یه امر طبیعی به حساب میاد

معذرت میخوام ، شاید بنده دارم اشتباه میکنم  فقط خواستم بدونم اشکال این تفکیک چیه. چیه از نظر م ...

ما مخالفش نیستیم واقعا برای مردم بودو نبودش مهم نیس

خیلی معمولیه برامون

اونایی ک باهاش مخالفن سیاستمدارن مثلا و تو رده های بالای کشوری هستن و بهشون دیکته شده اونام میگن چشم

وگرنه واقعا مردم براشون مهم نیس

اگه اینجوری بود ک خیابونام باید تفکیک و زندگی ها تفکیک و کلا نفساتم زوج و فرد میبود

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
جنسیتت مهم نیست دروغت مهمه و دقیقا همون دروغه که شما رو به همچین نظراتی می رسونه دروغ به خودتون و اج ...

حتما در اولبن فرصت خودتون رو به روانشناس نشون بدید ، محض اطلاعتون من موقع ثبت نام همه چی رو دیفالت انتخاب کرده بودم ...

من گفتم که چرا باید این مواجهه تو دانشگاه که جای بسیار مهمی هست صورت بگیره ؟!؟ دلیل مخالفان تفکیک چی ...

مخافان تفکیک با تفکیک از بدو تولد مخالفن!!!!

ولی متاسفانه هر تغییر کوچیکی تو مملکت ما دستکم ١٥٠ سال زمان نیاز داره! بنابراین ما نمیتونیم به عدم تفکیک توی دبستان و دبیرستان فکر کنیم!

مجبوریم فعلا از همون دانشگاه دفاع کنیم! 

من تو دانشگاه بدون تفکیک درس خوندم و  تو دانشگاه تفکیک شده درس دادم! قابل مقایسه نیستن! اتفاقا وقتی تفکیکه بچه ها بیشتر حواسشون پرته!😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ما مخالفش نیستیم واقعا برای مردم بودو نبودش مهم نیس خیلی معمولیه برامون اونایی ک باهاش مخالفن سیاس ...

درست میفرمایید منتها یه نگاهی بندازید فقط مخالفت های تند میبینید هیچکس مثل شما منطقی نظر نداده

واسه مایی که از قبل دانشگاه تفکیک شده بودیم دوسه ترم اول کنار پسرا نشستن درس خوندن خیلی هیجان داشت جالب بود و همون دوسه ترم اولم همش بچه ها دنبال دوستی و اینجور چپیزان از ترم سه به بعد انقد همه چی عادیه که اصلا کلاسای مختلط و غیر مختلط فرقی نمیکرد 

نظر من اگاهی و اموزش از سنین پایین و جدا نکردنشو هست بعد که وارد دانشگاه میشن اختلاطش مهم نیس دیگه ه ...

باهاتون بسیار موافقم ولی در این شرایط تفکیک دانشگاه کار منطقی به نظرتون نمیاد؟