2777
2789
عنوان

تفکیک جنسیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که بیرون دانشگاه پی این چیزارو میگیره چه فرقی داره با کسی که داخل دانشگاه پیشو میگیره؟؟؟؟؟؟

شما اندک افرادی که بیرون پی این کارارو میگیرن با حجم افرادی که هر روز مختلط میشینن میون هم یکسان میبینین.؟

دو جنس جامعه رو تا کی میشه از هم دور نگه داشت? 

شاید بهتر باشه اصلا دخترا رو زنده بگور کنیم 😊 همه مفسده های موجود در عالم از بین میره 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

شما تو جهالت خودت بمون سعی در خوروندن عقایدت ب دیگران نداشته باش فقط

تفکیک جنسیتی همین الانشم تو مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطم نمیبود خیلی بهتر بود

فک کردی تو کشورهای دیگه همه چی مث اینجا یلخیه .قانون و قانونمداری حرف اولو میزنه

ن مثل اینجا همه چی با رانت و زیرسیبیلی واسه خوداشون حل بشه و مظلومین فقط احقاق حق نسبت بهشون اعمال بشه

حدو مرز داشتن و در ارتباط بودن چ اشکالی داره مگه قرون ابتدایی افرینشه ک تا یکیو دیدی سریع بپری بخوریش والله اونموثعه ام اینطوری نبوده

#‍ تحجر زده نباشیم.

همین تحجره و عقده اس ک میخواییم با منزوی کردن خودمونو بقیه کشورمونو کنج دخمه ها قایم کنیم

اه ک باهمین فرمون همه پسمون میزنن

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
به نظر من واقعا کار چرتیه چون عقده ای میشن بالاخره که چی بعدا تو محل کار که زن و مرد باهم هستن باید ...

حرفم اینه دانشگاه بدترین جاییه که میشد برای این کار انتخاب کرد 

شما اندک افرادی که بیرون پی این کارارو میگیرن با حجم افرادی که هر روز مختلط میشینن میون هم یکسان میب ...

اندک افرادی؟ نیستی انگار تو جامعه شما یه امار بگیر تو دبیرستان یا رهنمایی که از قضا تفکیک جنسیتی هست چند نفر با جنس مخالف دوستن و رابطه جنسی هم دارن و اکثریتشون حتی اموزش جنسی هم ندیدن و درمورد بدن خودشون اطلاغات کمی دارن تو دانشگاه که طرف پخته تره حتی تا چند سال پیش اموزش جنسی بود که اونم به هوای افزایش جمعیت برداشتن!!!!!!!!!

جاش هرجا باشه جواب نشد به نظر من جاش میتونه دانشگاه باشه بلاخره باید یه جایی داشته باشه شما بگو کجا

من اطلاعی ندارم چون اصا حیطه من نیست من فقط سوالم این بود که »اشکال« تفکیک که مزایای زیادی هم داره چیه

فقط خواستم استدلال مخالفان رو بدونم

من اطلاعی ندارم چون اصا حیطه من نیست من فقط سوالم این بود که »اشکال« تفکیک که مزایای زیادی هم داره چ ...

اشکال تفکیک اینه که صورت مساله رو پاک میکنید به جای حل کردن مساله پس اگه اطلاعی ندارید لطفا نظریه صادر نکنید

این عقده ریشه داره ولی باید اجازه داد تو محیط دانشگاه افراد خودشون رو تخلیه کنن ؟!

مردم کجا خودشون رو تخلیه کنند بار هست دنسینگ هست کلوپ هست پس برن دور دور سوار ماشین غریبه بشن برن خونه پسر غریبه اینجور بهتره حداقل تو محیط سالم دانشگاه هم رو ببینند که بهتره تا خونه و تو ماشین

اول تو اینو بگو چرا با اینکه مردی خودتو زن معرفی کردی تا من نظرمو بگم

فکر نکنم جنسیت من روی جواب این سوال تاثیری داشته باشه . مگه سوال شخصی پرسیدم ؟! دلیل مخالفت تون چیه ؟! واضح پرسیدم خدمتتون