2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین

58 بازدید | 8 پست

ماه پیش باهزارتاامیدلتروزول خوردم ولی بازم دیروزپری اومدالان دیگه میشه نزدیک یه سال خیلی ناامیدشدم امروزم رفتم دکترنبودعصردوباره باید برم ازش بپرسم شایدیه چیزقوی تردادسری قبل دکتر گفت اگه نشدی شوهرت بایدآزبده ولی شوهرم گوش نمیکنه میگه صبرکن آخه من خسته شدم میدونم خیلی نیست ولی چرا نمیشه ای خدااااا

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=114078712]خب حالا شوهرتم مشکل داشته باشه حل شدنیه جوری نیست حل نشه باش حرف بزن[/QUOTE

کاش یکم حرف گوش کن بود

[QUOTE=114078712]خب حالا شوهرتم مشکل داشته باشه حل شدنیه جوری نیست حل نشه باش حرف بزن[/QUOTE کاش یک ...

میدونم در کت میکنم و اونم درک کن می‌ترسه از اینکه مشکل ازش باشه و نتونه بچه بیاره برا مردا خیلی سخته

هیچ
میدونم در کت میکنم و اونم درک کن می‌ترسه از اینکه مشکل ازش باشه و نتونه بچه بیاره برا مردا خیلی سخته

آره ولی خب اینجوری هم خانوادش فکرمیکنن مشکل منه

آره ولی خب اینجوری هم خانوادش فکرمیکنن مشکل منه

درکت میکنم ولی یکم باید صبور باشی و حتما شوهرتو آروم آروم نرم کنی ببین مردا حس میکنن اگه مشکلی داشته باشن مرد بودنشون زیر سوال میره یا مرد نیستن یا می‌ترسه از دستت بدد یجورایی مطمعن کن از دستت نمیده

هیچ
درکت میکنم ولی یکم باید صبور باشی و حتما شوهرتو آروم آروم نرم کنی ببین مردا حس میکنن اگه مشکلی داشته ...

آره مرسی گلم ازهمدردیت