2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

353 بازدید | 23 پست

سلام.  من چند ماهه تو اقدام م و ۱ روز از موعد پریودم میگذره و پریود نشدم ۲ و ۳ روزه  تخمدان چپم درد میکنه و دل درد دارم و الانم ترشحات آبکی دارم بنظرتون باردارم؟؟؟

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دوست  دارم باردار باشم ولی میترسم منفی بشه  حس میکنم حتما میخام پریود بشم ولی کاشکی پریود نشم😔😔 ۹ ماهه تو اقدامم

۲ ماه پیش ۳ روز عقب افتاد پریودم بی بی چک گذاشتم منفی بود  کلی خورد تو ذوق م . این دفعه ببینم چی میشه😔😔😔😔😔

خیلی دوست  دارم باردار باشم ولی میترسم منفی بشه  حس میکنم حتما میخام پریود بشم ولی کاشکی پ ...

حس پریود ط بارداری هست ان شااللع نی نی ط دلته ۹ماه رنگه پری نبینی...ناراحتم نباش من۲سالو۷ماه حامله شدم با هزار مشکل فقط از خدا بخاه وامیدت ب اون باشه

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
حس پریود ط بارداری هست ان شااللع نی نی ط دلته ۹ماه رنگه پری نبینی...ناراحتم نباش من۲سالو۷ماه حامله ش ...

منم دیروز بی بیم مثبت شد

ولی اصلا ترشحات ندارم

خشکه خشکم کویرررر

رفتم ازمایش بتام 69 بود

دکتر کفت خوبه

ولی حس میکنم پایینه

نه خانما!؟!!!!! 

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
منم دیروز بی بیم مثبت شد ولی اصلا ترشحات ندارم خشکه خشکم کویرررر رفتم ازمایش بتام 69 بود دکتر کف ...

چند روز از موعدت گذشت بی بی چک زدی؟

منم دیروز بی بیم مثبت شد ولی اصلا ترشحات ندارم خشکه خشکم کویرررر رفتم ازمایش بتام 69 بود دکتر کف ...

منم ترشح ندارم کویرم هستم باردارم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

۶۹ ک خوب نیس باید تکرار کنی  ۴۸ ساعت بعد

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

عزیزم شاید بارداری شما با من فرق داشته باشه ولی من هفته ی پیش با این بتا سقط کردم البته دوهفته بعد از موعدم بتام اینقدر پایین بود واسه شما امکان داره لقاح دیر بوده باشه دو روز دیگه باید تکرار کنی

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم