2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین میخوام چاق

76 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید که مجبور شدم قسم بدم اخه خیلی نگرانم خانما من قبل حاملگی اولم خیلی خوب بودم از نظر اندام بچه م دنیا اومدو ... عالی شده بودم یعنی یه کوچلو پرتر شده بودم سر چهل روز حامله شدم سر دخترم و بدنیا اومد تا ۱۶ماه شیرش دادم الان بی نهایت لاغرم ۲۰روزه از شیر گرفتمش فک میکردم از شیر بگیرم دوباره پر و قشنگ میشه اندامم اما متاسفانه هیچ تغیری نکردم بعد بیست روز تو رو خدا تجربه ای دارین بگین چکار کنم میترسم پودر جیسینگ و فرشته و رویال بخورم ترس از کورتون دارم اخع شاید بخوام بینی مو هم عمل کنم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

سلام، عزیزم

من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده

لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه

لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی

و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من باقرص مخمر ابجو چاق شدم ویتامین ب هست عالیه ۱۲کیلوبدون برگشت اول صورتم چاق شد بعداندامم روز ...

ممنون از راهنماییت گلم قبلا مخمر ابجو خوردم تاثیری برا من نداشته

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
سلام، عزیزم من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیل ...

سلام‌عزیرم ممنون از راهنمایت اما من تل ندارم که بتونم به ایشون دسترسی پیدا کنم

عزیزم اگه اینستا داری، اینستا شو برات میذارم: @rejim_taghzie_onlinee

ممنونم عزیزم

عزیزم ! یک سری مواد غذایی جزء ممنوعات هستند که باید برای همه افراد خانواده حذف کنید.

ممنوعات غذایی : 

انواع مكمل هاي دارويي (ويتامين ها - آهن- روي- كلسيم و ...) را از رژيم غذايي حذف كنيد چون جذب بدن نمي شوند و در كبد و مغز به عنوان مواد سمي ذخيره مي شوند. به جای ظروف آلومینیومی، از مس و رویی های قدیمی استفاده کنید. 

گوشت مرغ و تخم مرغ سفید، گوشت گاو و گوساله، نوشابه ها، سرخ كردني ها، فست فود،  سويا، لبنيات پاستوريزه، قارچ، ذرت، روغن هاي آفتابگردان - كلزا و ذرت، عدس، هندوانه، پرتقال، چاي، قند و شكر ، ماکارونی، رشته فرنگی، اسفناج، ذرت، سیب زمینی، ماهی، پفك، چيپس، محصولات كارخانه اي، نمک ید دار، ممنوعات غذايي هستند كه بايد حذف کنید. 

باید مواد ممنوعه را با مواد سالم جایگزین بکنی:

روغن شحم گاو، دنبه، زیتون یا کنجد(در بارداری ممنوعه) - دمنوش های گیاهی فله ای مثل آویشن به جای چای سیاه و سبز و سفید - نبات، شکر سرخ، عسل طبیعی به جای قند و شکر - کرفس، انواع کلم مخصوصا کلم قمری، کله پاچه، آبگوشت، حلیم، انواع آش با برگ چغندر و بدون گشنیز و اسفناج - گوشت شتر ، جگر، کره زرد محلی گاو ، برنج دمی (کته ای )، خورش های چرب گوسفندی، ارده با شیره یا عسل در وعده صبحانه، خرما، حلوا، کاچی، شیر برنج ، حریره بادام، نمک دریا یا سنگ نمک ؛ این مواد غذایی باعث تقویت و سلامتی می شود. شیر گاو کیلویی (پاستوریزه نباشه) رطوبت خوبی به بدنت میده و باعث میشه وزن بگیري. 

بر خلاف باور عموم ، مصرف زياد سرخ كردني ها باعث لاغري و خشكي بدن مي شود. مخصوصا اگر با روغن هاي ممنوعي باشد كه قبلا نام بردم.

بدن شما بايد رطوبت بيشتري پيدا كند: مصرف مواد گرم و تر مثل گلاب، انواع ترب، انجير، انگور، كدو حلوايي، بادام، سوپ گندم با روغن زيتون، شلغم خام يا پخته. 

غذاهاي كبابي و آب پز به شما كمك مي كند كه رطوبت بيشتري به بدن شما برسد.سويق گندم و پودر سنجد كامل به همراه شير گاو بسيار مؤثر است.