2777
2789
عنوان

چرا مسافرکشی

1886 بازدید | 31 پست

باعث میشه مردا ازخودبیخود بشن؟

چندنفرو سراغ دارم شغلشون تاکسی و اژانس واسنپ ایناس همیشه هم دنبال این و اونن

نمونشونم شوهر خود من فقط ۲ هفته رفت اسنپ خیانت کرد

اونقدر اعصابم داغونه ک هر راننده ماشینی ببینم دوس دارم بش بگم مواظب زندگیت باش خام حرفای زنای هرز و نخور زنت گناه داره

اخه چرااااا چشونه مردا

و چرا این هرزها اینقدر اشغالن 

تاجایی ک میتونید اصلا وهیچوقت نزارید شوهراتون برن مسافرکشی

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

چه ربطی داره عزیزم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

زمینشو داشته شوهرت عزیز من وگرنه مسافرکش زیاد دیدم حتی کرایه میخواسته بگیره تو روی آدم نگاه نکرده اینطوری خودتو آروم نکن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره عزیزم

خیلیم ربط داره مردایی ک پایشون سسته تواین کار زودی خیانت میکنن چون تومسافرکشی اولا مسافرای خانم بیشترن

و خیلی وقتا هم اینطورزنای هرز..سوارمیشن

زمینشو داشته شوهرت عزیز من وگرنه مسافرکش زیاد دیدم حتی کرایه میخواسته بگیره تو روی آدم نگاه نکرده ای ...

اره من نمیگم همه ولی میگم اکثراااا

اکه کنترل دقیقی بشه این اتفاق نمیفته ینی اقا بترسه که اگه دست از پا خطا کنه کارشو از دست میده 

برای من پیش اومد اوایل اسنپ تو شهرمون 

خیلی راننده ها شب بهم پی ام میدادن و من فقط بلا‌‌ک میکردم همسرم که اونموقع دوستم بود گفت تو مسولی این اتفاقات رو گزار بدی تا دیگه برای کسی دیگه هم اتفاق نیفته من زتگ زدم مرکزشون و اسم راننده هایی که مزاحمم شدن گفتم بعد تا یکی دوماه هروقت ماشین میخواسنم هیچ راننده ای قبول نمیکرد باورت میشخ؟؟؟

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 

چی بگم دلت آروم بشه ولی من خودم تا حالا هر جا آژانس گرفتم بنده خداها فقط یه سلام و آدرس و خدافط بودن تازه بعضی هاشونم تا میای بگی زیاد میگیری شروع به داد زدن میکنن آدم پولو میندازه فرار میکنه😑😑😑😑😑

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
شک نکن مشکل از شوهرت بوده اتفاقا من تو این قشر ادم هایی رو دبدم ک کمک به فقیر کار هرروزشونه.تازه از ...

خانم من نمیگم مشکل از شوهرم نیس

ولی میگم مسافرکشی زمینه اینکارارو واس مرد باز میکنه چون اینجور خانماا زیاد سوارمیشن

ونمیگم هم همه 

میگم اکثرا

پدرم که الان بازنشسته هستن.از همون اولی که چشم باز کردم مسافرکش بودن تا چندسال پیش که دیگه پاهاش یاری نکرد و ادامه نداد.یادمه هررر وقت میومد هر چی بود و نبود رو تعریف میکردبرای مامانم چه زن چه مرد فرقی نداشت.کی چی بهش گفت جریانشون چی بوده چه درخواستی داشتن

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙

من اصلا دوس ندارم شوهرم مسافرکشی کنه😠

بخامم نمیتونه ماشین نداریم که

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت