2777
2789
عنوان

بعد 7 ماه بهم گفتن بچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 9755 بازدید | 89 پست
سلام بچه دوست برادرم را هر بار میگفتن دختره، سری بعد میگفتن پسره ،دویاره دختره بعد میگفتن پسره اخر ...

واای یعنی نفهمیده بودن دوقلو هستن 

دوتا صدای قلب نشنیدن...

چه دکترهایی داریم تومملکت دلمون به کی خوشه 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
آره  ازم خون گرفتن گفتن میفرستیم آلمان تا مشکلات ژنتیکیش و سندروم و ایناش معلوم شه

چرا المان؟؟

مگه مشکلی داری؟؟

من گفتم حتما از لثه و بندناف و سلول های استخوانی  بچه ام سلول بنیادی بردارن و در بانک رویان بزاران،خدایی ناکرده برا روز مبادا

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای یعنی نفهمیده بودن دوقلو هستن  دوتا صدای قلب نشنیدن... چه دکترهایی داریم تومملکت دلمون به ...

حتما نفهمیده بودن که اینا را بیچاره کردن

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
چرا المان؟؟ مگه مشکلی داری؟؟ من گفتم حتما از لثه و بندناف و سلول های استخوانی  بچه ام سلول بن ...

بعد زایمان از بندناف برمیدارن درسته ؟

چقدر هزینه اش شده 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
بعد زایمان از بندناف برمیدارن درسته ؟ چقدر هزینه اش شده 

من میخوام صارم تهران زایمان کنم 

فقط درخواست دادم ، هزینه نگفتن 

فکر کنم از یه نفر شنیدم ۱۰تومن

آره  ازم خون گرفتن گفتن میفرستیم آلمان تا مشکلات ژنتیکیش و سندروم و ایناش معلوم شه

Azizam NIPT darsade khataash, 1 darsade, kheeeeili baide Ke eshtebah Kone, Sono hamash ehtemale khata dare. Zud Ke narafte budi vase azmayesh, masalan 12 haftegi age rafti, shak nakon

بیزحمت ای دکتر ژنتیک و دکتر زنان عالی میشناسید مشهد یا تهران میظه بگید اخه دوتاسقط داشتم میخام برم پ ...

من دکترم علی امیری هست 

خیلی دکتر خوب و با تجربه ای هست 

فقط برای عملاش پول زیادی برای خودش میگیره 

همه ازش تعریفم میکنن

ضمن اینکه داروها و آزمایشاتی که برات مینویسه هم اکثرا بیمه قبول نمیکنه و خیلی هزینه بر هستن  

وقتی میگن دختره ممکنه پسر باشه چون ممکنه التش درست معلوم نباشه یا دیر تشکیل شه .ولی وقتی میگن پسره ح ...

یکی اشناهامون ۳سال رفت تغذیه و اینا که پسر بشه.تا اخرم تو سونو میگفتن پسره.اسمشم میخواسن بذارن مهدی.بعد تولد دیدن دختره گذاشتن مهدیه🤣🤣

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
بعد زایمان از بندناف برمیدارن درسته ؟ چقدر هزینه اش شده 

اره از بند ناف

از لثه ها که دندون های شیری بچه میخواد در بیاد 

از استخوانم خودم گفتم بردارن

بچه ام پسره ،شوهرم میگه یه موقع نری بیمارستان بگی از شمبول پسرم هم سلول بردارید آبروم بره  گفتم نه ،از اونجای مردها خوشم نمیاد

Azizam NIPT darsade khataash, 1 darsade, kheeeeili baide Ke eshtebah Kone, Sono hamash ehtemale khat ...

سونو سه بعدی که رفتم به دکترش گفتم اونم خیلی تعجب کرد و گفت نمیدونم چرا اشتباه کردن

هفته 13 بودم که آزمایش دادم 

یعنی زود رفتم؟ 

آخه دکترم برای اون موقع برام نوشته بود