2777
2789
عنوان

بعد 7 ماه بهم گفتن بچه پسره

9755 بازدید | 89 پست

آخرای ماه ششم هستم 

ماه سوم رفتم آزمایش nipt دادم 

گفتن همه چی دقیق هست و این حرفا 

جنسیت بچه رو هم دختر گفتن 

مامانم سیسمونی گرفته بنده خدا 

حالا پریروز رفتم سونو سه بعدی 

دکتر گفت پسره 

کسی بوده که آزمایش nipt که داده اشتباه گفته باشه؟ 

همش نگرانم که وقتی جنسیت رو اشتباه گفته لابد جواب مشکلات ژنتیکیشم اشتباه گفته 

ازمایش nipt کدومه ؟ غربالگریها؟

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره  ازم خون گرفتن گفتن میفرستیم آلمان تا مشکلات ژنتیکیش و سندروم و ایناش معلوم شه

چند هفته دادی ازمایش عزیژم؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
آره  ازم خون گرفتن گفتن میفرستیم آلمان تا مشکلات ژنتیکیش و سندروم و ایناش معلوم شه

اها سلفری منظورته ؟

دکتر بمن گفت اون دقتش ۷۰ درصده 

امینوسنتز ۱۰۰ درصده 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

سلام

بچه دوست برادرم را هر بار میگفتن دختره، سری بعد میگفتن پسره ،دویاره دختره بعد میگفتن پسره

اخر کاری معلوم شد بچه دو قلو هست ،هر بار به یه طرف میچرخه  

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بیزحمت ای دکتر ژنتیک و دکتر زنان عالی میشناسید مشهد یا تهران میظه بگید اخه دوتاسقط داشتم میخام برم پیگیری کنم ببینم براچی بوده

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍