2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فیس۲فیس حامد پهلان

از عصر قفلی زدم روش😅😂

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
واییی از این آهنگه بدم میاد، یکیو دوست دارم تو استوریش سر اون قسمت همو بغل کنیم دختر بغلیشو بغل کرد ...

عزیزم..متاسفم.  ..ولی خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد..

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
پیشنهادات رادیو جوان : 

رادیو جوانو اندروید نمیتونه نصب کنه نه؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
با فیل*ترشکن امتحان کن فکر کنم رادیو جوان فیلتره

اها ممنون

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔