2777
2789
عنوان

من ک

388 بازدید | 16 پست

دارم میرم بخابم

ولی امشب حالم خیلی خراب بود

خیلی داغون بودم

خیلی ناراحت بودم امیدوارم هیچکس به درد من دچار نشه

خدایی ک بالای سرمه اگر اشکای امشب منو دیده باشه اگر اه و نالمو شنیده باشه یکاری میکنه ک همه کسایی ک اذیتم کردن از مادرشوهرم بگیر تا خواهرشوهرم همه فامیلای شوهرم ک باعث شدن من الان اینطوری باشم

ایشالا همشون عذاب بکشن ایشالا بدبختیو پشیمونی رو توی چشماشون توی‌زندکیشون ببینم 

هیجوقت حال امشبمو برای هیچکدوم از ادمای دنیا جز خانواده همسرم ارزو نمیکنم هیچکس جز اونا لایق بدبختی ک میگم نیستن

شبخوش

من 

من که تسلیم تو بودم 

از چ جنگی زخم خوردی 

با کی میجنگی عززیزم 

من ببازم تو نبردی 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلند میگم امین،چون منم از مادرشوهر جماعت متنفر شدم 

بدبختی باشه براشون برای زندگی خودمه میدونم هرچی‌بلا بیاد سرشون یندگی خودمم درگیرش میسه ولی راضیم

ببینم بدبخت شدن اذیتشونو ببینم تو زندگیم همین کافیه برام

عزیزم هر حرفی زدن بگیر به یه ورت هرچی گفتن تو دلت بگو به یه ورم به تخمم ...وای انقد آروم میشی کلا دی ...

این کارو زیاد کردم 

دگ فایده نداره گلم 

خستم از دستشون مگ یه ادم چقد طرفیت داره

بدبختی باشه براشون برای زندگی خودمه میدونم هرچی‌بلا بیاد سرشون یندگی خودمم درگیرش میسه ولی راضیم بب ...

بسپار دست بالایی منم اینقدر دلم وشکستن ،توخونه خوده مادرشوهرم نفرینش کردم ،نفرینمم گرفت ،خداخودش جوابشونو داد...

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
این کارو زیاد کردم  دگ فایده نداره گلم  خستم از دستشون مگ یه ادم چقد طرفیت داره

چون خسته ای میگم دیگه عزیزم

من خودم زخم خورده ام 

حالا هرررردکاری میکنن اصلا برام مهم نیستن چه خوب چه بدشون برام مهم نیستن 

والا خودم مهمم و اعصابم من ضهف اعصاب گرفتم از دستشون اما به خودم اومدم .والا انقد زندگی بالا و پایین داره حالا بیای زوم کنی رو رفتار قوم شوهر که دیگه میشه قوز بالا قوز ...واگذارشون کن به تخمت خخخ

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

عزیزم بهشت وجهنمه توی همین دنیاست،هرکسی به دیگران بخواد ظلم کنه خدا توی همین دنیا ازش انتقام میگیره،مگه نشنیدی میگن هرچه کنی به خود کنی،گرهمه نیک وبدکنی،من خودم به شخصه ازهرکسی ناراحت باشم نه بهش بی احترامی میکنم نه کم محلی،فقط واگذار خداش میکنم وتمااااام😋

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

شک نکن ک سرشون میاد. منم توی عقدم و سالای اول عروسیم خیلی اذیتم کردن همش میگفتم ایشالا سر دخترای خودش بیاد بفهمن چ حال بدیه. ی بار ک حالم بد شده بود اعصابم ریخته بود بهم بردنم بیمارستان بعدا مادرشوهرم زنگ زد ب مامانم جای اینکه حالمو بپرسه گفت این چ بچه ایه تربیت کردی مریض تحوبل ما دادیو پسرم چ گناهی کرده باید مریض داری کنه منم انقد دلم شکست گفتم انشالله دامادات بهت بگن همین حرفمو ببینم چیکار میکنی چجوری طاقت میاری. باورت نمیشه خواهرشوهرم واسه ی داروی الکی که خورد و بهش نساخت  مسموم شد همچین مریض شد که هنوزم بعد 4سال خوب نشده هزار بارم دامادشون زده تو سر خواهرشوهرم بیرونش کرده گفته من چ گناهی کردم ک ب پات بسوزم میخوام زندگی کنم ولی باز بقیه فرستادنش سر زندگیش. خلاصه که شک نکن خدا جای حق نشسته

من انقدر خستم که تو حرف بعدیتم درسته
عزیزم بهشت وجهنمه توی همین دنیاست،هرکسی به دیگران بخواد ظلم کنه خدا توی همین دنیا ازش انتقام میگیره، ...

خواروشکر،وروجکم قصد خوابین داره،منم رفتم ،الهی که شب همگی به زیبایی آرزوهای قشنگشون باشه،شبتون خوووش😉

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍