2777
2789
عنوان

امکان بارداری

91 بازدید | 9 پست

سلام خانما من متوجه شدم که کیست ۳سانتی دارم و تیروئیدم بالاست هفته پیش یعنی سه چهار روز قبل پریودی رابطه محافظت شده داشتم با ک ا ن د و م  اما الان دوروزه پریودم عقب افتاده ،دیشب و صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود،تا چند روز پیش لکه بینی داشتم که الان ندارم حس پریودم هم‌ندارم ،بنظر شما با این شرایط چند درصد امکان بارداری هست،چند ماه قبل هم سقط داشتم 

با این چیزا که گفتی بعید به نظر میرسه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

احتمالش کمه اما اگر تا یک هفته عقب انداختی برو دکتر یا آزمایش بده 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالش کمه اما اگر تا یک هفته عقب انداختی برو دکتر یا آزمایش بده 

یعنی بخاطر کیسته  در اصل باید چهارشنبه پنج‌ شنبه میزدم،هرچی قاعده اور بود خوردم اما خبری نیست

یعنی بخاطر کیسته  در اصل باید چهارشنبه پنج‌ شنبه میزدم،هرچی قاعده اور بود خوردم اما خبری نیست

هر چیزی امکان داره هم بخاطر  کیست، هم بارداری، درهرصورت فعلا استراحت کن

بیبی چک هم زودتر از ۵ روز معمولا نشون نمیده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آزمایش خون کی نشون میده ،?

اگر باشی الان باید نشون بده چون سه روز بعد از موعد میگن نشون میده

اینکه گفتی لک دیدی باعث میشه فکر کنم شاید بچه باشه چون منم سر بچه اول همینطور شدم، فکر کردم پریوده که زود قطع شده اما باردار بودم

اخه من هر ماه لکه بینی دارم چهار پنج روز قبل پریودی

آها پس احتمالش کمتر شد

بازم اگر صلاح میدونی چند روز دیگه صبر کن بعد دوباره یه بیبی چک بزن، اما مواظب خودت هم باش