2777
2789
عنوان

پول نزول😳

702 بازدید | 9 پست

شوهرم بدون مشورت بامن پول نزول کرده هروز داریم بدبخت تر میشیم مطمعنم اثار اون پولس توروخدا دعایی کاری اگه بلدین بگیدبخونم خدا مارو ببخشه خیلی داریم زجرمیکشیم

کاربرقدیمی 96  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکتون کنه نزول ادمو به خاک سیاه مینشونه مگه میشه الان تو این اوضاع به راحتی پسش داد

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

اگه هنوز پول طرف کامل تصفیه نکردید و درگیر پس دادن سودش هستید و مدرک دارید که ثابت می‌کنه نزول گرفتید برید شکایت کنید هم شوهرت و هم اون مرد محکوم میشه. شوهرت حکم تعزیری میگیره که با پول تصفیه میشه و آزاده و سو سابقه نمیشه جرایم مالی. و دادگاه حکم میده اون مرد فقط اصل پول رو بگیره و تمام میشه این بدبختی خود اون نزول دهنده هم به چند ماه حبس محکوم میکنن.

من یه سوال دارم  اونم اینه که بانکا که وام میدن با سودش پس میگیرن اینم نزوله یا نیس

هست 

اونم نزوله

کسایی که واقعا معتقدن وام هم نمیگیرن!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!