2789
عنوان

تو دلم اتیشه😭😭😭😭

841 بازدید | 108 پست

بایکی اشناشدم به نیت ازدواج اخلاقش خوبه

باشخصیت وباادبه ظاهرا که تمام ایده ال های منو داره

امشب یهویی گفت که قبلا بایکی سه سال ونیم دوست بوده ودوسش داشته والان یک سال ونیمه جداشدن ،، از وقتی شنیدم دارم دیوونه میشم😭😭اخه من اصلا دوس پسرنداشتم

نمیتونم بااین قضیه کناربیام

میدونم مربوط به گذشتس ولی سه سال خیلیه

بااینکه بهش علاقه پیدا کردم ولی میخوام کات کنم😭😭😭به نظرتون تصمیم درستی گرفتم؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم هرکس ی گذشته ای داشته غیرمنطقی رفتار نکن ک پشیمون بشه چرا گفته ببین درچ حد بود الان کجاس چرا بهم زدن شاید اون واسش تموم شده بود ک باشما شروع کرده

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

گذشته ها گذشته 

اگه کاملا مطمئنی که دیگه تو دل و ذهنش اون دختره جایی نداره ادامه بده ولی اگه بهش فکرمیکنه کات کنی بهتره

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

اگ منتطر پسری هسی که ت اولین دوس دخترش باشی باید بگم خدابیامرزه...بعدم باید به این فکرکنی ک هنوز به اون فکر میکنه یانه...خیلی مسخرس که پسر پاک بخوای😐تنها دخالتی میتونی بکنی توی گذشتش اینه که بدونی حد رابطه چقدر بوده

اگه به کل مشکل داری نمیتونی بیخیالش بشی کات کن...

اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
خوب چیکار کنم؟ وقتی فکر میکنم سه سال بایکی بوده رابطه جنسی داشته میخوام دیوونه شم😭😭

حالا دیگه جریان فرق داره اگه از رابطش مطمئنی بهتره بیشتر به موضوع فکر کنی و عاقلانه تصمیم بگیری

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤