2777
2789
عنوان

من چمه؟؟!😢😢

122 بازدید | 10 پست

سلااام به همگی،من تااازه عضو سایت شدم البته قبلا خیلی سرمیزدم ولی فقط میخوندم .میشه کمکم کنید؟؟؟😔

من دوماهه اقدامم،اون ماه پریود شدم این ماه الان روز دهمه که عقب انداختم.ولی ازمایش دادم امروز منفی بود!بیبی چک هم منفی بود!ولی هم ترشحاتم بیشتر شده هم زود به زود دستشوییم میگیره،هم زیر دلم خییلی درد میکنهههه که بیشتراز همه اذیتم میکنه😢😔بنظرتون چرااا؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت خواهر

چرا اخه پس انقدر یکدفعه؟؟هیچ علامت دیگه ای ندارما!اخه دلدرد عفونت هم کشیدم قبلا این دلدرد مثل هیچ دلدر دیگه ای نیس با همش فرق میکنه 😕😐😢

عفونت تنبلی کیست یا توهم بارداری🤔

اتفاقا با دکتر تماس گرفتم،گفتن بااینحال احتمال داره باردار باشی و هنوز ازمایش نشون نده،ولی بیا یه ازمایش دقیق تر برات بنویسم اونو برو که دقیق نشون بده هستی یا نه😕

اتفاقا با دکتر تماس گرفتم،گفتن بااینحال احتمال داره باردار باشی و هنوز ازمایش نشون نده،ولی بیا یه از ...

به نظرم یه هفته دیگه صبر کن بعد بازم بی بی منفی شد برو آز دقیقتر بده.

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
به نظرم یه هفته دیگه صبر کن بعد بازم بی بی منفی شد برو آز دقیقتر بده.

اتفاقا خودمم همین فکرو کردم،ولی این دل درده داره اذیتم میکنه ،بیشترازاینکه نمیدونم دلیلش چیه اعصابم خورد میشه.بلاتکلیف اخه نه پریود میشی نه تست مثبت میشه😥😣