2777
2789

النگو

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا پاگشا نکرد مارو ن دوره عقد ن بعد عقد 

دقیقا منم همینطور بد از ماهم توقع داشت دعوت کنیم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دقیقا منم همینطور بد از ماهم توقع داشت دعوت کنیم 

اره مادرشوهرت رو بايد پاگشا ميكردي😂😂😂😂

مادرشوهر من گفت رسم نداريم عروس پاگشا كنيم

دو ماه بعد داماد و دخترش رو پاگشا كرد شام و هديه به دو طرف 😐😐😐

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
یعنی دعوا کرد باهاشون؟ نمیدونم چرا یه جوری حرف میزنی نمیفهم

😁😁😁😁چه جوري حرف ميزنم؟؟؟ميگم بعد3سال زندگي مشترك با شوهرم 

مامانم خونشون رفته بود پاگشا نكردن منو كوبيد سرشون گفت از يه نهار يا شام ميترسيدين؟؟؟؟چرا دخترم رو پاگشا نكردين هرجا وظيفه اتون بود گفتين رسم ما نيس 

حالا متوجه شدي؟؟؟

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
هیچی هم بعد عقد هم بعد عروسی عین احمقا پاگشا نکرده شروع کردم به رفت و امد😐الان دخترشون سه ساله عقده ...

برا من عیدانه نیم ست خریدن گوشوارشو پاگشا داد ماهم ساعت خریدم برا شوهرم کادو تولد و پاگشاشو یکی دادیم

😁😁😁😁چه جوري حرف ميزنم؟؟؟ميگم بعد3زندگي مشترك با شوهرم  مامانم خونشون رفته بود پاگشا نكردن ...

ببخشید! امروز دخترم همش مریض بود و نق میزد، استرس داشتم برای اینکه آنفلوآنزا نباشه، خیلی اذیت شدم، اون یکی دخترم هم خودشو به مریضی زده بود، با شوهرم هم دعوا کردم تا بچه را ببره دکتر، اصلا زیاد روفرم نیستم، تقصیر از شما نیست