2777
2789
عنوان

کیا تو دوره شیردهی هستن سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 36 پست

من بچم ۴ ماهشه تا چهل روز با نگرانی بهش شیرخشک کمکی میدادم مخصوصا شبا انگار ی ساعت خاصی داشت گریه میکرد میفهمیدم از گشنگیه بعد شیرهشک میدادم ۶۰ سی سی بچه راحت میخوابید 

به نظر من شیرمادر تا چهل روز انگار قوت نداره به خاطر خونی که از مادر رفته

یا رب نظر تو برنگردد// برگشتن روزگار سهل است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به منم اولا میگفتن شیرت قوت نداره به بچه بعضی وقتها شیر خشک میدادن ،تا ده یازده روز بعد که تنها شدم کم کم حذفش کردم الان بچه ام فقط شیر خودم و میخوره سیر هم میشه اگه شیرت کمه شیر افزا بخور من خوردم خیلی خوب بود از داروخونه بگیر

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!

دختر منم یه ماه اول گریه میکرد شبا نق میزد می پیچید بعد یه ماه خوب شد دلدرد داره غذاهای نفاخ نخور شبا شیر زیاد بهش بده با روغن زیتون ماساژ بده شکمش آروغشو حتما بگیر به پشت بخوابان بغلت آروم میشه بعضیها هم میگن چون به حالت خوابیدن تو شکم عادت کرده دستش که می افته میترسه  قنداقق کنی بهتر میخواهد جاش حتما باید گرم باشه تا کم کم عادت کنه

همه شیرا خاصیت دارن بابا این حرفا چیه طفلک دلدرد داره عزیزم 

فقط شباست.خودمم همش دارم داروی گیاهی مثه کلپوره و سیخ شاطره و اینا میخورم ولی باز گریه میکنه

اگه حس میکنی شیرت کمه ۶۰ سی سی شیر خشک گیگوز ۱ بده . سبک و خوش طعمه. همه چیش کامله. دخمل من با این ش ...

من امشب بهش شیرخشک ببلک 1 دادم نمیدونم چیکار بکنه دیگه.گیگوز بهتره از ببلاک؟؟

آره احتمالا شیرت صافه. میتونی فقط شبا که گیج خوابه یکی دو وعده شیرخشک بدی تا شیرت بهتر بشه. شیر پرچر ...

اره دقیقا همین.شیرم مثه آب صافه اصلا رنگ سفیدی نداره

فقط شباست.خودمم همش دارم داروی گیاهی مثه کلپوره و سیخ شاطره و اینا میخورم ولی باز گریه میکنه

دختر منم فقط شبا بود عزیزم یه محیط تازه است براش شبا تنهاییو بیشتر حس میکنه ضربان قلبت و صداهای داخل شکمت نمیشنوه که اروم‌شه معلومه بیقراری میکنه حالا این وسط دلدردم بهش اضافه کن منم خیلی رعایت میکردم ولی بازم گریه میکرد ولی بعد یه ماه کامل خوب شد اگه بخاطر شیرت بود همیشه گریه میکرد هر یه  ساعت بیدار شو بهش شیر بده شاید مدت شیر دادن طولانی میشه همه روشایی که گفتم امتحان کن انشالله خوب میشه