2777
2789
عنوان

یه مشکلی هست

107 بازدید | 13 پست

بچه ها یه مشکلی دارم من میخوام یکی راهنماییم کنه

یکی‌م عاقله و سیاست داره بیاد من چنددقیقه براش توی تل یا واتساپ تند تند تایپ کنم و بگم مشکلمو و بونه راهنماییم کنه خواهشا ازتون میخوام کمکم کنین بخدا دخترم و کلی دوست اینحا دارم 

و ازتون میخوام اعتماد کنید

اینجا مشکلمو نمیتونم بگم چون بیان کردنش شاید اشنا یکی اینجا باشه نمیخوام کسی بدونه و اینکه توی‌پی‌وی هم خیلی سهته اینحا صحبت کردن اگر کسی مثل خواهر بزرگتر یا مادر کمکم کنه ممنونتون میشم ایشالا ازخدا هرچی میخواین بهتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بلدنیستم با ایدی هم میسه وقول‌میدم دگ پیام ندم اگر نخاستین واقعا ایمیل صدتا ساختم یادم نمیاد ...

بابا همینجا برو رو پروفایل طرف میزنه پیشنهاده دوستی بهشون پیشنهاد بده اوکی شد میری پی ویش چت

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟

تابحال چندبار شماره کاربرا رو به بهونه های مختلف خواستی داخل تاپیکات ...!!!

😐

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
بابا همینجا برو رو پروفایل طرف میزنه پیشنهاده دوستی بهشون پیشنهاد بده اوکی شد میری پی ویش چت

اینجا هی باید بیای بیرون هی بنویسی ولی اونجا میشه ویس داد اگر جایی کاری داشته باشی و میفهمی‌طرفرخونده یا نه پی‌وی‌اینجا اعصابمو خورد میکنه

اینجا هی باید بیای بیرون هی بنویسی ولی اونجا میشه ویس داد اگر جایی کاری داشته باشی و میفهمی‌طرفرخوند ...

امیدوارم یه گوش دراز پیدا بشه شمارت بده

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
تابحال چندبار شماره کاربرا رو به بهونه های مختلف خواستی داخل تاپیکات ...!!! 😐

هیچکدوم نیومدن بگن چرا سماره خواستی و پسر بودی دقت کردی؟

حتا چندصفحه قبلم نکاه کنی کروه زدیم با بجه ها

والیته این تاپیکا برای دیسبو امروزه و واقعا براتون مناسفم چون سوهرم سربازیه و مشکلی برام پیش اومده و خیلی خالم بده میخواستم از یکی‌کمم بگیرم براتون کتاسفم اینطور قضاوت میکنین و تهمت میزنین ایشالا خدا حوابتونو بده چون توشرایط و حالی نیستم ک بخوام به حرفای شما ازار ببینم

هیچکدوم نیومدن بگن چرا سماره خواستی و پسر بودی دقت کردی؟ حتا چندصفحه قبلم نکاه کنی کروه زدیم با بجه ...

اینجا لینک گروه و شماره و...ممنوعه

بعدشم چرا خدا جواب منو بده

چیزی که دارم میبینمو گفتم

نباید درخواست شماره بدی به کسی

الانم خداحافظ

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اینجا لینک گروه و شماره و...ممنوعه بعدشم چرا خدا جواب منو بده چیزی که دارم میبینمو گفتم نباید درخ ...

چو من تو تاپیکم کلی از یه بزرگتر خواهش کردم

توی تاپیکام نکاه کنی منوجه مشکلاتم میشی

بعدشم توی تاپیک رفیقم نکاه کن نیلوفر برام جی پیام گذاشته جدا ازاون زود قصاوت کردن جواب پس دادن داره

خدانکهدار

اینجا هی باید بیای بیرون هی بنویسی ولی اونجا میشه ویس داد اگر جایی کاری داشته باشی و میفهمی‌طرفرخوند ...

ایدی تو بده بدم ب یکی از دوستام خیلی سیاست داره من تو کارام ازش کمک میخوام خوب راهنمایی میکنه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.