2777
2789
عنوان

چقدددد بد شانسم....

319 بازدید | 40 پست

بعد از ۸ سال دوس پسرم میخواست منو ب مامانش معرفی کنه، اومده اهواز خونشون شیراز، قرار بود فعلا منو ببینه تا شرایط ک بهتر شد بیاد خواستگاری... قرار بود دوستم دعوتش کنه منم برم اونجا... حالا عصر زنگ زده ک مامانم سرمای شدید خورده...حالش خوب نیست.... منم از عصر دیگه آنلاین نشدم واتساپ...جواب زنگاشم ندادم... خیلی حالم بد... اینقددددد گریه کردمممم....اینم بخت من

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفته بودم خرید. لباس خریدم. ابروهامو برداشتم.... واقعا خورد تو ذوقم

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
ولشش کن 8 سال خیلی زیاده

خیلی دوسش دارم... اما داغونم دیگه... واقعا خوشحال بودم... لعنت ب منو بختم

کارت زشت بوده جواب ندادی 

چراااا؟؟؟؟ اعصابم داغون... همش میگه خب ی دفعه دیگه ک بیاد... یعنی سال دیگه.. خیلی خسته شدمممم.... اصلا نمیدونی هر چقددد بگم از این شرایطی ک توش هستم چقدددد بیزااارم

تو این ۸ سال معرفی نکرده بود☹ ۸ سال عمر یه ادمه عزیزم چرا انقد طولانی؟

منم خسته شدم. همش میگفت خب ی دفعه دیگه ک بیاد اهواز، یعنی چندین ماه دیگه،یا سال دیگه.... حالم بهم میخوره از خودمو این شرایطی ک توشم