2777
2789
عنوان

یه سوال!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 32 پست
اینجوری حرف زدن اینجا طبیعیه شوخی میکنن بچها خیلی جدی نگیر😘

اقاس گلم 😐😘

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
نی نی سایت =سایت نو عروس ها و بارداری و مشکلات نازایی و....  ن بابا چ اشگاااالی میتونه داشته ب ...

وااای تو مردی؟؟؟؟؟؟مرده شور برده😡😡فکر کردم خانومی ممد 

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جالبه 😅 داره خوشم میاد ازاینجا🙄

با اون استیکر معلومه ک خوشت میاد 😣

نمیدونس اقایید احتمالا😖

منم خوشم میاد ی گزارش کوچیک مهمونت کنم ...😈

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
با اون استیکر معلومه ک خوشت میاد 😣 نمیدونس اقایید احتمالا😖 منم خوشم میاد ی گزارش کوچیک مهمونت ...

آره الان فهمیدم

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
این سایت بیشتر برای مشکل خانوماست برای شماهم کارت دعوت فرستاده نشده که هنوز تایید عضویتت خشک نشده تش ...

من دخالتی نکردم خانم!

توهینی هم نکردم

من اصلا نه باکسی کاردارم نه داخل تاپیکی میرم😑

من دامپزشکم یکی از دوستان اینجارو بهم معرفی کرد 

گفت سایت پزشکیه نمیدونستم اینجوریه...😑

❤❤❤❤
من دخالتی نکردم خانم! توهینی هم نکردم من اصلا نه باکسی کاردارم نه داخل تاپیکی میرم😑 من دامپزشکم ...

الان ک دونستی ب سلامت جامون با حضور مردا تنگه 

تو واقعی و مجازی از دستشون خلاصی نداریما 😒

من دخالتی نکردم خانم! توهینی هم نکردم من اصلا نه باکسی کاردارم نه داخل تاپیکی میرم😑 من دامپزشکم ...

والا من تاحالا نشنیدم اسم سایت پزشکی رو بذارن نی نی سایت دامپزشکی هم ربطی به همچین چیزی نداره 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
گزارش؟ چرا؟ نمیفهمم😐

با مرد جماعت از نوع ممدش بدجور مشکل دارم 

البته اکثر خانمای اینجا 😏😒😒

والا من تاحالا نشنیدم اسم سایت پزشکی رو بذارن نی نی سایت دامپزشکی هم ربطی به همچین چیزی نداره 

همون والا

تااونجایی که میدونم سایت باحضورمردا مشگلی نداره..!!

کاربرا اقاهم  کم نیست 

نمیتونم درکتون کنم😑

❤❤❤❤
با مرد جماعت از نوع ممدش بدجور مشکل دارم  البته اکثر خانمای اینجا 😏😒😒

چون شمابا ممدا مشگل دارین 

مانمیتونیم تو فضای مجازی هم باشیم؟؟

جالبه😐👌

❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779