بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخخخخ اولش که پشتشو کرد منم پشتمو کردم یه دو سه تا اشکم ریختم دیدم اینجوری نمیشه این واسه خودش راحت خوابید حالا من سرمو درد بیارم ک چی بشه گفتم بیام اینجا یکم درد و دل کنیم لااقل از دست این شوووهراموووون
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
من مقصر خودش بود اما یه جوری تقصیرو انداخت گردنم ک الان استرس گرفتمی پست اخرم توضیخ دادم ...
دقیقا موضوع رو خودشون ک مقصرن دیدی چجوری میندازن گردن ادم
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
دور از جون الان تایپکت رو خوندم .به نظرم حق با توئه .اصلا هم نگران پیامی ک دادی نباش .فقط اگه به شوهرت چیزی گفت زنه از این پیام ک مطمئنن هم میگه ،جدی وایسا تو روی شوهرت بگو باید واسه حرف منم ارزش قائل میشدی و ازین حرفا خلاصه
مرسی عزیزم ولی شوهرم یه اخلاقی داره دوس داره منو تربیت کنه و بترسونه ک دیگه اینکارو نکنم میدونم &nbs ...
فداااتبشم .دقیقا شوهر منم همینجوریه .اصلا ادم دوس داره خودشو از دست اینا خفه کنه
خدا نکنه عزیزم انشالله مشکلتون زود تر حل بشه و اشتی کنید اره واقعا کاش انقد زود ازدواج نمیکر ...
قربونتتتت همچنین .دقیقاااا