2821
2789
عنوان

دعوا

140 بازدید | 13 پست

با شوهرم سر کارگرش دعوا کردم  

پارسال شاگرد همسرم بودپشت سر من حرف میزد  مثلا میگف بی عرضه اسو  ب جهنم ک میخاد بیاد یا نیاد و این حرفا 

یکساله نبود خود شوهرم سر مسئله دزدی بیرونش کرد 

بعد  الان  چن روز پیش شوهرم گف چن نفرو فرستاده ک برگردم و این حرفا به اقای فلانی بگید منو قبول کنه بعد من گفتم توروخدا قبولش نکنی یه وقت مرگ بیتا قبولش نکن 

گف باشه حالا بیام خونه باشه باشه 

شبشم خونشون باهاش حرف زدم گف باشه  من از این ناراحتم انقد من ارزش نداشنم با اینکه میدونه پشت سر زنش حرف میزده بازم قبولش کرده  

بعد امروز فهمیدم قبولش کرده منم کلی گریه کردم و دعوا کردم الانم باهم قهریم اینم بگم گف چیزی بهش نگی من میخاستم زنگ بزنم  فوشش بدم  گف اگه چیزی بگی ن من ن تو 

گف نبینم پیامی چیزی بدی منم دیدم شوهرم قهر کرده داره لباس میپوشه که مثلا قهر کنه بره  تونشون پیام دادم به زنه ک مثلا سیدی این کاراتو نگن دروغ نگو چون ب اونم چن روز پیش زنگ زدم گف قرار نیس بیاد پیش ما کار کنه اما امروز فهمیدم جفتشون دروغ گفتن ب نظرتون الان من مقصرم یا حق با شوهرمه ک قیافه گرفته؟  چیکار کنم بگم پیام دادم به زنه؟ 

حالم از ادمایی که تو روم یه شخصیتن پشتم یه شخصیت ب شدت ب هم میخوره:/

من نفهمیدپ چی شد. اما اگه تهمت زنه. حق با تو هستش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفهمیدم چی شد🤨

یکی از کارگرای پارسالی همسرم پشت سرم حرف میزد بعد اخراج شد من گفتم دیگه اینو قبولش نکن 

بعد شوهرم با اینکه من گفتم مرگ من دیگه نیارش بازم قبولش کرد  و ب من دروغ گف 

من نفهمیدپ چی شد. اما اگه تهمت زنه. حق با تو هستش

یکی از کارگرای پارسالی همسرم پشت سرم حرف میزد بعد اخراج شد من گفتم دیگه اینو قبولش نکن 

بعد شوهرم با اینکه من گفتم مرگ من دیگه نیارش بازم قبولش کرد  و ب من دروغ گف 

معلومه حق با توئه

دعوا راه انداخته حق نداری ت  کار من دخالت کنی و قهر کرده میخاست بره خونشون منم پیام دادم به اون زنه که مثلا سیدی و نماز میخونی نباید دروغ بگی 

حالا میترسم زنه به شوهرم بگه ک من پیام دادم چیکار کنم چجوری بهش بگم با اینکه باهاش قهرم و الان ازش خیلی بدم میاد 

یکی از کارگرای پارسالی همسرم پشت سرم حرف میزد بعد اخراج شد من گفتم دیگه اینو قبولش نکن  ...

عجب. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
چیکار کنم الان مقصر منم ؟ 

نه. حق با شماست. من هم بودم ناراحت میشدم.

حالم اصلا خوب نیس استرس دارم بابت پیامی ک دادم 

چرا استرس داری؟

چرا استرس داری؟

بهم گف اگ پیام بدی یا زنگ بزنی دیگه هیچییی 

بعد من فقط گفتم تو که یه خانم سیدی و نماز میخونی دروغ نباید بگی  همین  ب نظرت حرف بدیه؟ اصلا دلم‌میخااد بمیرم شوهرم  یه جوری برخورد میکنه انگار من مقصرم اون مقصر نیس همیشه خودمو مقصر میددنم 

بهم گف اگ پیام بدی یا زنگ بزنی دیگه هیچییی  بعد من فقط گفتم تو که یه خانم سیدی و نماز می ...

عجب. خوب نباید پیام میدادی. اینجوری ۱آل رو آتیش ریختی. اما از حقت نگذر .ولی نه با جنگ و دعوا