2777
2789
عنوان

رفتاربچگانه

97 بازدید | 5 پست

سلام دوستای عزیز من چندماه ازدواج کردم و تواین چندماه رفتارای بچگانه همسرم منو خیلی اذیت میکنه انقدر که کارای بچگانه میکنه رفتارش مناسب یه مرد 30ساله نیست 

همش خودشو وابسته  من میکنه حتی داخل خونه من تلفنی با بقیه هم حرف میزنم اخماشو میریزه 

بنظرتون چکارکنم من این رفتاراشو دوست ندارم باید چکارکنم 

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

صد در صد سعی کن بهش زمان بیشتری اختصاص بدی

اون هنوز از عشق تو مطمئن نیست

فک می کنع با کسی دیگه حرف می زنی یعنی داری یکی دیگه رو چه زن چه مرد بهش ترجیح میدی

شوهرت حساسه 

حساسترش نکن

فقط بهش خیلی توجه کن

ببین اگه ناراحت میشه از کاری هی اون کارو تکرار نکن که براس عادی بشه سعی کن رو حساسیتاش دست نذاری چون براش عادی نمیشه کارای تو

بهش ثابت کن دوستش داری، اولویت اولت اون هست و برات خیلی باارزشه که شاد باشه و کنارت خوشحال باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد سعی کن بهش زمان بیشتری اختصاص بدی اون هنوز از عشق تو مطمئن نیست فک می کنع با کسی دیگه حرف ...

نه بهم حساس نیست اما فکرمیکنه همچی زندگی مشترک اینکه فقط با اون باشم اون توو خونس من هیچکار دبگهنکنمرفتارای بچهای کم سنو میکنه و اصلا خودشم متوجه نیست این رفتارااشتباه فکرمیکنه لوس بازیی همچیو توو زندگی شامل میشه

یکاری کرد بااین رفتاراش ازس دورتر میشموقتایی که میادخونه

نه بهم حساس نیست اما فکرمیکنه همچی زندگی مشترک اینکه فقط با اون باشم اون توو خونس من هیچکار دبگهنکنم ...

اولشه یکم به این رفتاراش بها بده بعد کم کم عادی میشه

بخدا عادی میشه

خو جی میشه وقتی خونه است پیشش باشی باهاش حرف بزنی

کمتر مردی اینجورز دوست داره معمولا خانمان که دوست دارن مردا بیشتر وقت بذارن که تمیذارن😁

یکم دل به دلش بده به مرور اوکی میشه باور کن

اولشه یکم به این رفتاراش بها بده بعد کم کم عادی میشه بخدا عادی میشه خو جی میشه وقتی خونه است پیشش ...

من بیشتر چون رفتارای بچگانش اذیتم میکنه. ازش دورمیشم. وگرنه چرا باید بدم بیاد اتفاقا من بعد ازدواجم اومدم توو یه شهر غریب تنها ترم شدم از خانوادم دور شدم