2777
2789
عنوان

رمان خونا

180 بازدید | 14 پست

خانما میشه چندتا رمان که خوندین و قشنگ بوده رو بگین؟؟؟؟لطفا خارجی مارجی نباشه،،خیلیم فشنگ باشه،میخوام با خوندنش وقتمو هدر نداده باشم

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

بامداد خمار بخونی میفهمی چی میگم😍

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇

با سقوط دست های ما....نخونی واقعاااا ضرر کردی

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ باشه خارجیم نباشه مگه چندتا رمان خوب ایرانی داریم

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

تقدیر این بود که نویسندش نیلوفر لاریه

خیلی قشنگه مطمئن باش پشیمون نمیشی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
تقدیر این بود که نویسندش نیلوفر لاریه خیلی قشنگه مطمئن باش پشیمون نمیشی

Pdf هم میشه دانلود کرد یا باید بخری 

نذر کردم گر از این غم به در آیم               تا در میکده شادان و غزل خوان بروم