2821
2789
عنوان

سادیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 126 پست
نه اونطور نیست ازار روحی میده فقط

اها اینکه دایی منم همینطوره زنداییم بدبخت عصبی شده شدید اینقدر که داییم حرف زور میزنه بهش توهین میکنه توجمع حرفای سنگین میزنه بهش فشار عصبی باعث شده همش بچه هاشو بزنه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
میترسم..پدرشم سکته کرده الان من قهر کنم  چی میگن

وااا ینی چی؟!

تو چن سالته؟

غلط میکنن بذار خونوادت جرشون بده

دختر میترسوننت ازت سواستفاده میکنن همه چیزتم ازت گرفتن

خونم به جوش اومدههههه😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا ینی چی؟! تو چن سالته؟ غلط میکنن بذار خونوادت جرشون بده دختر میترسوننت ازت سواستفاده میکنن هم ...

۲۱سالمه ..انروز نرفتم خونه مامانشو تمیز کنم میدونم دعوای بزرگترمون اونجاست

۲۱سالمه ..انروز نرفتم خونه مامانشو تمیز کنم میدونم دعوای بزرگترمون اونجاست

بعنوان خواهر بزرگترت واقعا ناراحت شدم برات از ته دلم،

ببین همین که رفت از خونه بیرون زنگ بزن مادرت اینا بهشون بگو ازارت میده بگو بیان خونه با بابات، بیان باهاش خرف بزنن ببینین حرف حسابش چیه،حرفاتو بشین اروم بگو بهش

زنگ بزن با خونوادت حرف بزن بگو ازارت میده بگو ازت حمایت کنن.

دیدی ادم نیست مهریتو بذار اجرا بگو امنیت جانی نداری یه وکیل بگیرین،ازش شکایت کنین

مهریتو بذار اجرا انقد ادم میشهههه

به خونوادتم نگو به شما ربطی نداره بذار پشتت باشن.

خیلی سخته بخدا ارزوی همه چی مونده رو دلم

درکت میکنم عزیزم سعی کن با محبت و چرب زبونی بگیریش تو دستت درست میشه

عموم زنش میگه اوایل ازدواج انقدر شکاک و بد بین بود که میبردم خونه مامانم تا لحظه اخر مینشست کنارم بعد میوردم تو خونه خودمون کلا یه لحظه تنهاش نمیذاشته الان بچه هاش بزرگن زن عموم کلا بیرونه و مشغول خرید و کار الانم مرتب زنگ میزنه کجایی و زود بیا خونه ولی خب صد درجه با اوایل تغییر کرده چون بهش ثابت شده زنش پاکه و زن عموم با زبون خوب درستش کرد

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
شوهرتون فقط غیرتی و تعصبیه . سادیسم چیه . این مرد نمونه ست . البته زیاده روی میکنه . باید یکم متعادل ...

😐🤐

پس‌مرد نمونه ندیدی که به این میگی نمونه...مردی که زنش رو از حقوق طبیعیش منع کنه چجور میتونه ادعا کن دوسش داره؟ عاشق عشقش رو آزار نمیده...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
بعنوان خواهر بزرگترت واقعا ناراحت شدم برات از ته دلم، ببین همین که رفت از خونه بیرون زنگ بزن م ...

باهاش الان حرف زدم میگم بیا بریم مشاور میگ من غلط بکنم دکتر برم تو ام هرکاری میکنی بکن

همسر من هم همينطور بود حالا كم كم راه رو برام باز گذاشته واي باز من ميگم نكنه خبراييه ك محدودم نميكنه و اين فكر منو اذيت ميكنه- البتع بگم ك اون شكاك بودنش خودش رو بدجور داشت اذيت ميكرد فكر و ذكرش من بودم همه جا و از رو دوست داشتن زياد بود قبول دارم يه طرف ميگم شايد بخاطر اينكه حال خودش بهتر باسه ازادي بهم داده يه طرف هم ميگم نكنه خبراييه🥺

😐🤐 پس‌مرد نمونه ندیدی که به این میگی نمونه...مردی که زنش رو از حقوق طبیعیش منع کنه چجور میتونه اد ...

این هزار بار انداخته بیرون جلوی خانوادش گفته گمشو بیرون 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز