2821
2789
عنوان

سادیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 126 پست
خب از اول به ولش راه اومدی؟کار مشکوکی نکردی؟اگه طبیعی نیست به یه روانپزشک مراجعه کن خیییلی سخته شوهر ...

اصلا اجازه نمیده بیرون از خونه برم باهاش حرف میزنم میگم اذیت میشم بریم دکتر نمیره میگ نیازی نیست یواشکی ام نمیتونم برم مادر طبقه پتیین خونمون تموم رفت و امدمو گذارش میده ب شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد رمان ابنبات چوبی افتادم اگه میتونی بخونش تا سادیسم رو دقیق متوجه شی ولی داغون میشی

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
والا من جای تو باشم  یه روزم باهاش نمیموندم والا مگه زندانه  ولش کن برو تا قدر بدونه&n ...

خاستم برم ..فقط میخنوام اول امشب اخرین حرفارو باهاش بزنم بعد برم ولی نمیدونم چی بگم خسته کرده

خونوادت خوبه چیزی نمیگن! چه زندگیه اخه ساخته برات مگه زندانی هستی؟!

اونا خبر ندارن من هرچی ک هست و میندازم تقسیر خودم نمیذارم بهش حرفی بزنن چون میدونم سخت تر میکنه شرتیطو واسم

بنظر من جدا شو

ادبش کن ببین زیادی دوسش داشتی خیلی بهش بها دادی همش چشم چشم کردی الان شده وظیفه برات،

منم اینجوریم اصلاما  زنا خیلییییی وابسته هستیم با این تفاوت که من هنوز باهاش ازدواج نکردم،البته شوهر تو دیگه خیلی اوضاش وخیمه

اونا خبر ندارن من هرچی ک هست و میندازم تقسیر خودم نمیذارم بهش حرفی بزنن چون میدونم سخت تر میکنه شرتی ...

همین که نمیذاری حرفی بزنن پرو شده زور میگه دیگه

خوب بلاخره میبینن زندانیت کرده دیگه!

بنظر من جدا شو ادبش کن ببین زیادی دوسش داشتی خیلی بهش بها دادی همش چشم چشم کردی الان شده وظیفه برات ...

تنها نگرانیم اینه دخترم چجوری میخواد بزرگ بشه ..اوضاع مالی پدرم جوری نیست ک خرج دونفر دیگ بدن ..تموم طلاهامو حتی حلقمم ازم گرفت هیچی پول و طلا ندارم حداقل بگم میتونم نگه دارمش