2777
2789

میموندی حالا 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما مگه نی نی یاری این چند روز که کامل بسته بود بعد ساعت هایی که گفتین با مقررات تاپیک همخونی نداره ...

نی نی یار نیسم😒ولی شما تاپیکو قشنگ مطالعه میکردی

هر روز بغیر روزای تعطیل و پنجشنبه و جمعه تاپیک حذف تاپیک بازه

قبل از ظهر از ساعت 10 ونیم تا 12

یک ساعت تایم ناهار و نمازه

بعد ازظهر از ساعت 13 تا 16و نیم

همیشه هم کارشون درست و سر وقت بوده

مطالعه#  

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
شما مگه نی نی یاری این چند روز که کامل بسته بود بعد ساعت هایی که گفتین با مقررات تاپیک همخونی نداره ...

راهنمايي كردا؟؟؟چه برخورديه؟؟

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز