2777
2789
عنوان

تولدم

117 بازدید | 14 پست

تولدم بود دلم گرفت از اینکه کسی یادش نیس غروب بابام سوپرایزم کرد خوشحال شدم ولی انقد احمقم خجالت میکشم بغلش کنم و ببوسمش چقد من احمقم  

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

تولدت مبارک.

وای خجالت داره؟ باباته. به نظرم برو بوسش کن. خیلی خوشحال میشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخییی عزیزم    منم خجالت میکشم بغلش کنم ولی بوسش میکنم😊

من فقط تحویل سال بوسش میکنم بخدا خجالت میکشم 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

سلام تولدت مبارک خوشکل تازه عظو شدم نگین بزار عرقت خشک بشه چون من خواننده خاموشم خیلی وقطه بچها عاشقتونم😘😘😘😘اسی بگیر💝💝💝

غبار غم گرفته شیشه ی دلم💕شکستن عادت همیشه ی دلم...

سلام سندوس جونم خوبی تولدت مبارک باشه دوست مهربونم

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعارو فوت کن تا صدسال زنده باشی😁😁😘😘😘

انشالله تولده  120 سالگیت از خدا برات بهترینارو میخوام و قشنگترین اتفاقها تو زندگیت بیفته

الانم دیر نشده فداتشم محکم برو باباتو بغل و بوووسش کن😍یلحظه خجالتو بذار کنار و بهش فکر نکن نذار بعدا حسرت این روزو بخوری

بازم تولدت مبارک عزیزم❤❤❤

منظور از مث توام این بود ک بابامو بغل مغل نمیکنم .ینی روم نمیشه . البته آذر ماهی هم هستم ۲۴ آذر ...

فدات پیشاپیش مبارک باشه

سلام سندوس جونم خوبی تولدت مبارک باشه دوست مهربونم تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بی ...

فدات بشم الهی دوست گلم آن شاءالله عاقبت بگیری عزیزم

سلام تولدت مبارک خوشکل تازه عظو شدم نگین بزار عرقت خشک بشه چون من خواننده خاموشم خیلی وقطه بچها عاشق ...

فدات بشم عزیزم مرسی ...خوش آمدی ب جمع نی نی سایتی ها