2777
2789
وای خدا کمکت کنه 

برا همینه میگم اگه میخوای بری ابدا نرو

مادرشوهر هرررررررچقدم خوب باشه بعد یه مدت گندش درمیاد

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

دقیقا من دارم لحظه شماری میکنم که از اینجا بلندشیم اوایل چون مادرشوهرم دخالت نمیکرد گفتم خوبه و فل ...

اولش همه خوبن من مادرشوهرم داخل پنجره اس همیشه پدرشوهرم از نه صبح تا چهار نصف شب توحیاطه خواهرشوهرم تو راه پبه مهموناشونم خو تمومی نداره شوهرمم زیر بار رهن واجاره نمیره

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره گفتم ببینیم نظر دادگاه چیه 

فک نکنم مستقل محسوب بشه براچی میخوای جدابشی دلیلش به خونه مربوطه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اولش همه خوبن من مادرشوهرم داخل پنجره اس همیشه پدرشوهرم از نه صبح تا چهار نصف شب توحیاطه خواهرشوهرم ...

من بهانم اینه که برادرشوهرم دستش خالیه عروسی کنه بیان اینجا و ما بریم

نامزدن، از این بهونه میخوام استفاده کنم 

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

فک نکنم مستقل محسوب بشه براچی میخوای جدابشی دلیلش به خونه مربوطه

رفتارهای شوهرم 

به علاوه خونه 

مادر شوهرم خیلی دخالت میکرد خونه حتی یه قفل نداشت 

بعدشم شوهرم شکاک و بدبین و بددهن بود

جدیدا دست بزن هم پیدا کرده بود 

و تازگیا فهمیدم خیانت هم میکنه 

من که رفته بودم  به دوماه نکشید تازه عروس کارم به دادگاه کشید 😔

همون دیگه

اشتباهمون همینه که با همه چی مردا کنارمیایم و بعدا میفهمیم که لیاقت ندارن

همون دیگه اشتباهمون همینه که با همه چی مردا کنارمیایم و بعدا میفهمیم که لیاقت ندارن

آره بابا 

روزای اول ازدواج کم محلی میکرد عیب جویی میکرد 

یبار تذکر دادم خوب شد 

ولی بعدها دیدم باز تکرار میکنه فحش میده و فلان 

یه شب بحث بالا زد 

فهمیدم به جای ماموریت با دوستاش رفته شمال و...

ای خدااا درک و فهم ندارن 

ازقصد اینجور میکنن که ما بریم خونه رو بدن اجاره اخه شوعرم از طرف مادربزرگش حمایت میشه یه سری مادرشوهرم گفت اجاره بدید به فلانی اخه خونه اشون و یه مقداری از پولشو یکی از اقوامشون داده که نمازتون قبول باشه کلی مادریزرگ شوهرم بهش توپید که غلط کردی و فلان چرا قبلا بهش اجاره نمیدادی مستاجر توش بود الان حلال حروم سرت شده دیگه ..بشون گفته حق ندارید اسم این چیزارو بش بیارید تا دست و بالش جمع بشه حالااینجور اذیتارو میکنن که ما خودمون بریم شوهرم قبول نداره میگه تو خیلی حساسی !!!!

من بهانم اینه که برادرشوهرم دستش خالیه عروسی کنه بیان اینجا و ما بریم نامزدن، از این بهونه میخوام ا ...

منم امیدم برادرشوهرم بود شاید بخواد زن بگیره اما اون گفته من دوست دارم مستقل باشم جدا زندگی کنم یعنی فقط شوهرمن وابسته اس تو بچه هاشون😂

رفتارهای شوهرم  به علاوه خونه  مادر شوهرم خیلی دخالت میکرد خونه حتی یه قفل نداشت  ...

وای چقد بد دقیقا ادمای شکاک خودشون از همه بدترن با یه وکیل خوب حتما برو کاراتو انجام بده نزار حقتو بخورن 

وای چقد بد دقیقا ادمای شکاک خودشون از همه بدترن با یه وکیل خوب حتما برو کاراتو انجام بده نزار حقتو ب ...

انقدر زرنگه همون اولش طلاهامو ازم گرفتن 

آره گلم وکیل گرفتم 

تا ببینیم چی پیش میاد