2777
2789
عنوان

خسته ام

200 بازدید | 12 پست

دوتا بچه کوچیک سه سال و یک سال دارم از صبح که بیدار میشم در حال پخت و پز و بشو بساب و ....دیگه کم آوردم دیسک کمر شدید دارم اما مجبورم سرپا باشم و مدام کار کنم اصلا وقت ندارم به خودم برسم ،عصبی شدم ،،،چقد دلم میخواد برم بیرون قدم بزنم برم باشگاه ...اما وقتی برای خودم ندارم ،،،شوهرم هم ساعت شیش صبح میره تا چهار عصر میاد همش در حال خمیازه کشیدنه منتظره وقت خواب بشه بگیره بخوابه ،،تمام وجودم پر شده از خستگی ..روحم و جسمم 

حتی یه دوست هم ندارم حداقل باهاش حرف بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل مني

اخ گفتی،،،من یه سال قبل بارداری نشد مسافرت برم سال بعدشم تابستون باردار بودم امسالم بچه داری حالا اخرهفته خواستیم بریم مسافرت پسرم از دیشب تب شدید کرده نیگن انفولانزاس خسته شدمممممم

اولا باشگاه و پیاده روی تواین ایام تعطیله خودت میدونی وضع وشرایط ایران واقعاا از کرونا افتصاحه 

دوما عزیزمن بزار پیش مادرشوهرت یکیشو یکیم بزار خونه مادرت وابسته بخودت بارش نیار 

یروز براخودت باش 

بزار بچه هاتم ب جو بیرون ازخونه ام عادت کنن 

شوهرم هیییچ همکاری نداره حتی لیوان چایی خودشو هم نمیشوره

با سیاست و دلبری باهاش حرف بزن 😅😅😅مردارو خیلی راحت میشه غلام حلقه به گوش کرد😎وقتی میاد خونه یه چایی قهوه اینا که خوابو بپرونه براش بیار خستگیشو در کنه بعدم با شوخی نوازش بکشونش سمت آشپزخونه 😍😍😍

کنار ظرفشویی ببوسش کم کم اسکاجو بده دستش نازش کن پیشبندو ببند و همینطور ظرف بیار بشوره 😂😂😂😂

قول یه شب رویایی بهش بده شامم بنداز گردنش🤗🤗🤗

همینطوری هروز بیشتر نوازشش کن عاشقت میشه و وابسته کارای خونه ❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم منم دوتا دارم سه ساله و یکسال و نیمه شوهرم صبح می‌ره هشت شب میاد هیچ‌جا هم نمی‌رم ولی خوب زندگی همینه با بچه ها بازی میکنم براشون غذا میپزم کیف میکنم که غذامو میخورن حموم میبرم دو ساعت آب بازی میکنن میان بیرون غش خوابن کرونا نبود هفته ای دو بار خرید میبردمشون زندگی زیباست باهاشون 

کیف کن کنارشون هستی کارهاتو کم‌کن سعی کن نشسته کاراتو کنی که کمرت اذیت نشه از شوهرت هم توقع نداشته باش وقتی ببینه شما با هم خوشین و اون تنها مونده خودشو قاطی می‌کنه منم شوهرم فکر میکرد شاخ غول می‌شکنه میخواد ده دقیقه بچه رو‌نگه داره یا بخوابونه چند روز بحثمون شد خودش تنها خوابید و من دوتاشونو با سختی خوابوندم بعد چند روز پیش باباشون نرفتن منم راه خوابوندنشون پیدا کردم حالا همسرم التماس می‌کنه بچه ها برن طرفش اما نمیرن منم میگم بهش خودت مقصری 

با بچه هات خوش باش عزیزم دیگه تکرار نمیشه خیلی ها آرزوی یک دقیقه تو رو دارن