2777
2789
عنوان

کاش شوهرم انتقام ظلم هاش رو پس بده

342 بازدید | 25 پست

کارت بانک گم شده نمیدونم دست من گم شده یا اون بعد اومده من رو که خسته از سر کار اومدم دعوا و کتک کاری که تو گمش کردی همه جارو گشتم نبود به خدا اگر به خاطر دخترم نبود یک لحظه نمی موندم درآمد دارم ماشین دارم خونه دارم همشم ماله خودم یا پدرم بهم داده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اونوقت به نظرت دخترت شاهد کتک خوردن مادرش باشه شادتره؟ یا تو خونه ای که مادرش شاد و مستقل داره زندگی میکنه و امنیت و آسایش اعصاب داره؟

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

اول ببین دلیلش چیه که اینهمه بداخلاقه. بعد اگه بتوید برید پیش مشاور.

و این هم بگم خواهر گلم بخاطر بچه ها نباید از خودمون بگذریم. اونها فردا بررگ میشن. اما به چه قیمتی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فقط مالی نیست دخترم گناه داره 

دخترت بااین اوضاعی که تو خونتون حاکمه هیچوقت وجهه خوبی از پدرش تو ذهنش نخواهد داشت

بزرگ هم بشه این ماجراها براش مایه نفرت میشع

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز