2777
2789
عنوان

چه وضعشه، اه

174 بازدید | 19 پست

چیکار کنم کاربریم بترکه؟ مثلا اسم این سایت عمومیه، هرکی هر چی دلش میخاد میاد مینویسه، حتی خصوصی ترین مسائلش رو. نمیدونم گفتنش اینجا چه فایده ای داره؟؟  کسایی که میگن دوست نداری نیا، لطفا یه کاری کنن کاربریم بترکه.

خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_5  

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
اوووووووووووووو حساس. خیلیا کسی رو ندارن محبورن اینجا حرف بزنن

آخه هر حرفی؟ انقد اینجا حرف جن زده شده، واقعا فکر میکنم خونمون جن داره. یا میان رختخواباشون رو پهن میکنن. واقعا چه لزومی داره اینجا بگن

خیلی 

عزیزم منم ازمشکلات خانما ناراحت میشم ،درسته خودمون کم توی دنیای واقعی وزندگی روزمره مشکل داریم اینجا میایم دلمون بازبشه بیشتر غصه میخوریم،از طرفی هم همه کاربرا که مثل همدیگه نیستن،آدمای باحال وباصفا هم پیدامیشه که روحیتو عوض میکنه،خودتم بعدا هرسوالی برات پیش بیاد میای ازتجربه دیگران استفاده میکنی،پس بهتره از دید مثبت نگاه کنی وخودتو الکی حذف نکنی☺

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
آخه هر حرفی؟ انقد اینجا حرف جن زده شده، واقعا فکر میکنم خونمون جن داره. یا میان رختخواباشون رو پهن م ...

عزیزم جن واقعیت داره خدا هم آفریده سوره به نام جن هم داریم،ولی بعضیا توهم میزنن به هیچ عنوان خدا اجازه نمیده جن باانسان ارتباط برقرار کنه

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم منم ازمشکلات خانما ناراحت میشم ،درسته خودمون کم توی دنیای واقعی وزندگی روزمره مشکل داریم اینجا ...

درسته عزیزم، اینجا آدم های خوب هم کم نیستن. ولی یه چیزا بیش از اندازه اذیت کننده ان، رو خود آدم تاثیر میذاره.

خیلی