2821
2789
عنوان

چرا گزارش زدید؟؟؟

338 بازدید | 52 پست

کاش بجای گزارش باهام صحبت میکردید یا سوال میپرسیدید

شما باورتون بشه یا نشه به هر حال این اتفاق برای من افتاده که امیدوارم واسه هیچکی پیش نیاد

هیچ کاره ای هم نیستم خدا شاهده خیلی ساده ام خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چی گفتی گزارش زدن برات

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

دُرِّ گهر بارتون چی بود؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نمیدونم چی شده..

ولی خیلی چیزها واقعا توی زندگی اتفاق میوفته ولی توی فضای مجازی جای گفتنش نیست..

مثل شب زفاف و ...

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
خب چی گفتی گزارش زدن برات

میگه دانشجوی یه شهر دیگن و با دوستش دوتا پیرمرد گیر اوردن و رفتن مهمونی و پیرمرده به زووور بهش 3 تا لیوان مشروب داده بعدم رفتن تو اتاق و ... با جزئیات هم در تاپیک قبل تعریف کرد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...