2777
2789
عنوان

واسه شب یلدا چیکا میکننید خانوما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 96 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من در نظر دارم یه ریسع و تاج و کراوات و پاپیون از مغازه های تم تولد بخرم ، امسال سال اولیه که پسرم یلدا با ماست 😍 ژله و انار درست میکنم ته چین درست میکنم پفیلا درست میکنم آجیل ، حافظ ، عکس

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

هیچ چی فقط آنقدر میخوریم که آخر شبی نتونیم نفس بکشیم  موقع خواب هم سه تا قرص رانیتیدین قبلش هم هی آبغوره و آب لیمو میخوریم که یه کوچولوش هضم بشه تا یه روزنه ای پیدا بشه که ازش نفس در بیاد 

خدایا مرسی  
اولین شب یلدای توخونه خودم تصمیم دارم با همسرم دونفری شب زنده داری کنیم🤩

بسیار کار خوبی میکنی اولین یلدا رو دونفری بگیرید ، من دو سال تو خونه پدر شوهرم بودم اصلا خوب نبود اما سال بعدش که مستقل شدیم دقیقا همین کار شما رو کردیم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
هیچ چی فقط آنقدر میخوریم که آخر شبی نتونیم نفس بکشیم   موقع خواب هم سه تا قرص رانیتیدین قب ...

یا خدااا 😐😂😂😂

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
هیچ چی فقط آنقدر میخوریم که آخر شبی نتونیم نفس بکشیم   موقع خواب هم سه تا قرص رانیتیدین قب ...

😂😂😂😂😂🤪

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
بسیار کار خوبی میکنی اولین یلدا رو دونفری بگیرید ، من دو سال تو خونه پدر شوهرم بودم اصلا خوب نبود ام ...

بله اینطوری ادم راحت تر و جمعشم صمیمی 

کنار خانواده ادم زیاد نمیتونه باهمسرش باشه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

پارسال خونه مادرشوهرم بودم با وسیله هایی ک داشت یه چیزایی درست کردم،امسال میشه دومین سال عروسیمون سال اول خونه خودم نبودم یلدا حالا ببینم امسال کجاماین پایینی رو فقط از خونه درست کردم بردم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خوب شد گفتی یادم افتاد چند روز دیگه سالگردمونه 

من سالگردمون ۷ دی هست هر سال به رقم همون سال یه کیک سفارش میدم امسال عدد ۴ رو سفارش میدم روش هم فقط مینویسم خدایا شکرت. بعد دیگه هر سال یجور مراسم میگیرم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
پارسال خونه مادرشوهرم بودم با وسیله هایی ک داشت یه چیزایی درست کردم،امسال میشه دومین سال عروسیمون سا ...

ای ول😍

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠