2777
2789
عنوان

چی دیدم تو مترو؟!!،،،،،،،،

768 بازدید | 21 پست

سلام رفته بودم مترو برگشتن ها بود مسیر شلوغ بود بنده خدایک پیرزنی چشم های سبزی هم داشت با دوتا عروسش ونوه اش اومده بودن مترو چون مسیر شلوغ بود زیاد جای خلوت نبود تقریبا روبه روی من6/7نفری ایستاده بودیم ولی صدا به صدا میرسید این بنده خدا پیرزن ازوقتی که نشست هی به نوه رو پاش گفت به زن عمو بگو بیاد بشینه بگو زن عمو بیابشین یعنی خودش پاشه دختره داد میزد زن عمو بیا بیا یک چند ثانیه ای پیرزن دید جواب نمیدن باز خودش گفت ناهید ناهید بیابشین از اخر بچه پاشد بدوبدو ازجلوی من رفت مانتو مامانش کشید گفت مادرجان میگه بیا بشین یعنی هم به اون عروسش گفت هم به  عروس دیگه اش که مامان دختر بچه میشد مطمعنم می شنیدن چون چند باری هم بچه گفت هم خود بنده خدا هی داد زد از اخر زن عمو گفت بشین نمیخاد،دیگه دختر بچه هم نیومد جای مادرجانش باز بنده خدا نگران بود گفت ناهید بگو اسم دخترش یادم نیست بیاد روی پام اونم گفت خودش نمیاد من میگم دیگه بنده خدا رفت تو خودش ال مسیر مقصدم هیچی نگفت عروس هام باهم حرف میزدن زودترم پیاده شدن هم نگفتن جا نمونی

مادرشوهرهای خوبی هم  هستن ،بنده خدا با چشم های سبزش چقدرهی به نوه اش گفت بگو زن عمو بیاد،ناهید بیا بشین.اگرم بد بود حداقل اینهمه صداشون زد ونوه اش صدا شون زد یکبارمیگفتن نه ولی مطمعنم شنیدن چون چند نفری پشت اون ها بودن وقتی همون اول میگفت زن عمو بیابشین برگشتن نگاه دختر بچه کردن

☹☹☹☹☹

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم بد تو هر جایگاهی وجود داره

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
ماشالله چقدم همه رو خوب گوش دادی دقیق متوجه رابطه هاشونم شدی😁😁😁

😁😂😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

همونقدر که مادرشوهر بد زیاده عروس بد هم زیاده .

ولی ایشونم زیاد گیر داده یعنی چی خب لوس بازی پیر هستی بشین چیه هی صدا میزنی . شایدم از اونایی که زیاد گیر میده شایدم از اونایی که خیلی خیلی خوبه اخه شماها چی میدونین اینجا نشستین از چهار تا جمله قضاوت میکنین کی خوبه کی بده !!!!