2777
2789
عنوان

بالا بودن آب دور جنین

534 بازدید | 18 پست

کسی بوده که آب مایع آمنیوتیکش بالاتر از نرمال باشه؟ چه دارویی مصرف کردین برای رفعش؟

من تو ۲۵ هفته آب دور بچم شده ۲۳۵

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید از پزشک بپرسی من الان ی خرده زیادع ک باید مرتقب باشیم هدای نکرده پاره نشه

مقدارش چقده برا شما؟  به من کپسول ایندوتاسین ۲۵ داده. و قزص آهنمو دوبرابر کرده و البته دکتر غدد برام انسولین تجویز کرده. کلی هم تاکید کرده پیاده روی و خم و راست نداشته باشم تا خدای نکرده زایمان زودرس نکنم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

دور از جون شماها، اخه ادم چه غلطی بکنه، از ی طرف استرس کم بودن اب رو باید بکشیم، از ی طرفم استرس زیاد بودنشو😭😭😭😭😭

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
دیابت نداری ؟ یکی از علتاش دیابت بارداریه

متاسفانه قند ناشتام فقط بالاست یعنی ۱۰۰. بقیه روز نرماله. الان هم انسولین شب تجویز کردن برام

دور از جون شماها، اخه ادم چه غلطی بکنه، از ی طرف استرس کم بودن اب رو باید بکشیم، از ی طرفم استرس زیا ...

واقعا. سر بچه قبلیم اینقد کم شد که سرم درمانی کردم. سر این که اینقد زیاد شده. الان باید ۱۵۷ باشه ولی شده ۲۳۵

من زیاد بود کلی دکتر چرخوندنم ک علتش احتمال انسداد داده بودن کلی سونو رفتم فرستادنم ب دکتر زنان پر خطر اما خداروشکر اخرین سونو هفته ۳۵ بود فک کنم گفتن نینی سالمه الانم دخملم بغلمه خداروشکر سالمه 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

واقعا. سر بچه قبلیم اینقد کم شد که سرم درمانی کردم. سر این که اینقد زیاد شده. الان باید ۱۵۷ باشه ولی ...

ان شالله ک خدا نگهش داره برات، ب سلامتی و بی خطر طی کنی دوره ت رو

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
من زیاد بود کلی دکتر چرخوندنم ک علتش احتمال انسداد داده بودن کلی سونو رفتم فرستادنم ب دکتر زنان پر خ ...

خدا رو هزار بار شکر. سر موعد خودت زایمان کردی؟

ان شالله ک خدا نگهش داره برات، ب سلامتی و بی خطر طی کنی دوره ت رو

ممنونم عزیزم. به امید خدا

هفته ۳۹ سزارین من وقتی گفتن نینی سالمه اب کیسه جنین نرمال شده بود 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من کیسه ابم تا ۲۴ بعدش ۲۶ بالا رفته بود بعدش شد ۱۴ نرمال اونم هفته ۳۰ ب بعد

هفته ۳۹ سزارین من وقتی گفتن نینی سالمه اب کیسه جنین نرمال شده بود 

آها خدا رو شکر. دارویی هم مصرف کرده بودی که درست بشه آب دور بچت؟