2777
2789
عنوان

چه جالب 😬 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه میخوای چیکار,حوصله داری به عشق و حالت برس

تک فرزندی دوس ندارم . پسرم گناه داره تنها

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
خودشه

خخخ اره دوبا ه رفتم نگاه کردم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

منم تا پنجاه درصد تصمیمم توپ میشه واسه دومی

دوباره پنجاه درصد خالی از اراده میشم  فکر حاملگی و دردسراشو میکنم سست میشم

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
😂😂😂 به همین زودی یادت رفت سختیاش

واقعا چقد فراموشکاریم ما بخدا . اینقد که بچم بدخواب و بدقلق بود  😁

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
پس اون روزات یادت رفته که فکر بچه دوم زده به سرت!!!

نه والا یادمم نرفته . ولی خوب تک فرزندی دوس ندارم 

خودتی که😐😐😐😐😐😐😐😐

آره دیگه . نظر خودم درباره بچه دوم بوده😂

نهه باباا اونموقع یکی داشته میگهه اینقد سخته که دیگه نگین دومیرم بیار . ولی الان نظرش عوض شده 😂😅

میدونم....میگم دومیم تو راهه😐

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
خخخخخ سختی هاشو یادت رفته نه؟😁😁😁😁😁

نه بخدا🤪😅 . فقط دلم واسه پسرم میسوزه که تنهاس . همش میگه مامان من تنهام کسی نیس باهام بازی کنه . هر چی هم پارک و خانه بازی میبرم باز تا میایم خونه میچسبه بهمون همینو میگه