منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من و با ناخنگیر ریش ریشمم کنن بپه نمیارم دیگه.حوصله داری
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یاد اونایی افتادم که تو اتاق زایمان میگن غلط کردیم ۱سال دیگه یه بچه دیگه ام میارن😂😂😂🤣🤣🤣🤣
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!