2777
2789
عنوان

دفع پروتیین

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 49 پست
منم دقيقا بعد كاهش وزن اين مشكل دفع پروتيين پيدا كردم 

وایی راست میگی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ٢٤ ساعته بده خيالت  راحت شه استرسو دور كن از خودت گرميجات هم بخور  انشالله كه چيزي ...

شما از قبل بارداری این مشکل داشتی ؟تو بارداری برا کنترل دفع دارو نمیدن ؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
شما از قبل بارداری این مشکل داشتی ؟تو بارداری برا کنترل دفع دارو نمیدن ؟

من آره . از يكسال قبل بارداري دارم . نه فقط دارو ميده واسه مواقعي كه فشار بالا ميره . 

خانمي دفع پروتيين اگر فشارت نرمال باشه خطري نداره تو بارداري

منم درست زمانی که تو اقدام بودم و منتظر جواب آز بارداریم فهمیدم دفع پروتیین دارم 1+

آز 24 ساعته دادم 500 بود تقریبا

دکتر گفت برو یک ماه دیگه بیا

رفتم خونه نمک کامل قطع سرخ کردنی اصلا فست فود اصلا

آب فقط آب جوشیده سرد شده میخوردم

دم نوش به در هفته چندین بار میخوردم

هر روز شیر بادام با 20 تا بادام درس میکردم و میخوردم

خدارو شکر فشارم 9 بود و دفع پروتیینم به 100 رسید 

دکتر فوق تخصق کلیه و فشار خون بود تعجب میکرد میگفت هرچی به انتهای بارداریت نزدیک میشی دفع پروتیینت کمتر میشه به جای بیشتر 😁

من آره . از يكسال قبل بارداري دارم . نه فقط دارو ميده واسه مواقعي كه فشار بالا ميره .  خانمي د ...

اهان خیالم راحت شد

منم درست زمانی که تو اقدام بودم و منتظر جواب آز بارداریم فهمیدم دفع پروتیین دارم 1+ آز 24 ساعته داد ...

پس منم باید حتما ازمایش 24 ساعته بدم 

نمیدونم خدایا من که خوب بودم چرا اینجوری شدم

حالامامانم ازمایش دادجلوپروتیین دوتامثبت زده باردارم نیست یعنی خیلی بد؟

باید مجدد ازمایش 24ساعته بده و طبق اون ازمایش بره دکتر پیگیری کنه

ازمایش24ساعته چطوریه؟میشه راجه بهش توضیح بدی

دکتر مینویسه بعد میری ازمایشگاه یه ظرف بهت میدن که ادرار 24 ساعت داخلش جمع میکنی بعد تحویل ازمایشگاه میدی اون دقیق بررسی میکنه

رفتم دکتر خودم که فعلا تا باردار نشدی زیاد مهم نیست هر وقت باردار شدی سریع بیا ازمایش مجدد بنویسم