2777
2789
عنوان

کسی بوده آندو داشته و باردارم شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 21 پست
عزیزم ممنون چجوری نوبت میده چن روزه؟ بعد برا شماهم آندو بود چه فرقی داره کیست خونریزی دهنده و اندو

تقریبا همون روز یا فرداش که زنگ بزنی نوبت میده. ماما هست ولی خیلی کارش خوبه. من کلی متخصص رفتم هیچکس نفهمید مشکلمو این سریع فهمید و درمانم کرد. کیست خونریزی کننده دقیق نمیدونم چجوری نشون میده که مشکوک به اندومتریوز هستی.یعنی به هم ربط دارن.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اندومتریوز دارم و از دوران نامزدیم متوجهش شدم و پیش دکتر شکوفه ی بیطرف فرد میرم پایین تر پارامونت هست...یکسالی هس تحت درمانم و بادارو برام رفعش میکنه اولش خیلی بزرگ بود بقیه ی دکترا میگفتن سریع باید عمل شی ولی  اومدم پیشش گفت نیازی نیس که عمل کنی چون ممکنه رحمت دستخورده بشه و برا بارداریت مشکل پیش بیاد...دکتر باتجربه ای هست و خیلی ملایم و برا مریضم وقت میذاره ..عصرا به جز سه شنبه و پنج شنبه مطبش هست...صبحا هم تو بیمارستان اردیبهشت جراحی انجام میده...

به قصد پرواز، تجربه کردم سقوط را...  
نگران نباش اگه اقدام کنی و مشکلتو زودتر رفع کنی موردی پیش نمیاد وفقط کمی زمانبره به امید خدا که جواب ...

ممنونم عزیزم 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️